Isparta İçin Çaldılar

Haydi Isparta Onlar Isparta İçin Çaldı Sen de Isparta İçin Paylaş...

Yayınlanma:
Isparta İçin Çaldılar

46 farklı mekanda 56 gönüllüyle gerçekleşen Isparta İçin Çal Projesi tamamlandı. Projede Isparta türküsü olan 'Evlerinin Önü Mersin' Isparta'nın farklı güzelliklerini yansıtan bir kliple beğeniye sunuldu. Hedef sosyal medyada en az iki milyon takip.

‘Doğa İçin Çal’ projesinin ardından pek çok ilin esinlenerek “Iğdır İçin Çal, Çanakkale İçin Çal” gibi projelere Isparta’da dahil oldu. Kentin ve kent kültürünün tanımı açısından son derece etkili olan proje kapsamında 46 farklı mekanda 56 gönüllü görev aldı.

Gönen ilçesinden Kadir Çavuş lakaplı Kadir Acar’a ait bir türkü olan Evlerinin Önü Mersin Isparta’nın çeşitli mekanlarında müthiş bir görsel şölen eşliğinde beğeniye sunuldu.

Isparta İçin Çal projesinin tanıtımı ise bugün Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Projenin bütün yükünü göğüsleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Arıcı yaptığı açıklamada “Projenin masraflarını tamamen Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü olarak kendi öz kaynaklarımızla karşıladık. Projede görev alan arkadaşlarımız hiçbir maddi beklenti içinde olmadan tamamen gönüllü olarak çalıştılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Arıcı, sosyal medya aracılığı ile paylaşıma sunulacak olan klipin kentin tanıtımı açısından önemli bir yeri olacağına da işaret ederek, “En az 2 milyon izleyici hedefliyoruz” dedi.

HAYDİ ISPARTA ONLAR 'ISPARTA İÇİN ÇALDI'
SEN DE ISPARTA İÇİN PAYLAŞ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum