Isparta İçin Güç Birliği

Isparta İçin Güç Birliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2019 01:36
Isparta İçin Güç Birliği

TBMM Başkan Vekili Bilgiç ile Isparta Milletvekilleri Özel ve Gökgöz, Belediye Başkanı Başdeğirmen ile AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, bir araya geldi, Isparta'ya önümüzdeki dönemde yapılması planlanan yatırımları istişare etti.

31 Mart yerel seçimlerinde il belediyesinin de AK Parti tarafından kazanılmasından sonra Isparta'da yerel ve genel iktidar buluştu. Özelikle kamu yatırımlarında Isparta Belediyesi'nin tutumu nedeniyle yaşanılan zorluklar artık geride kaldı. AK Partili Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile iktidar partisi milletvekilleri genel bütçe ile yapılacak yatırımlarda aynı masa etrafında toplanıp, ortak karar alabiliyorlar.

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, İl Başkanı Osman Zabun ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak'ın oğlunun düğününde bir araya geldi. Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Başdeğirmen kıyarken, Milletvekilleri ve İl Başkanı Zabun nikah şahitliğini yaptı.

Belediye Başkanı Başdeğirmen ile Milletvekilleri Bilgiç, Özel ve Gökgöz, İl Başkanı Zabun, daha sonra bir araya gelerek, değerlendirme yaptılar. Milletvekilleri ile Belediye Başkanı Başdeğirmen arasındaki toplantıda Isparta'da önümüzdeki dönem yapılacak yatırımların değerlendirildiği ve istişare yapıldığı öğrenildi. Genel iktidar ile yerel iktidar uyumu ile Isparta'da önümüzdeki süreçte önemli yatırımlara başlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum