Isparta İdari Mahkeme Başkanlığına Yeni Atama

Isparta İdari Mahkemesi Başkanlığına Diyarbakır İdari Mahkemesi Başkanı Hasan Uzunova atandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2011 11:23
Isparta İdari Mahkeme Başkanlığına Yeni Atama

2006 yılında kurulduğundan beri Isparta İdari Mahkemesini Başkanlığını yürüten Halil Çırak’ın Danıştay üyesi olması nedeniyle boşalan Isparta İdari Mahkemesi Başkanlığına Diyarbakır İdari Mahkemesi Başkanı Hasan Uzunova atandı.

Uzunova aslen Afyonkarahisar’a bağlı Sandıklı ilçesinden olduğunu Isparta’yı çok iyi tanıdığını söyleyerek; “Isparta’yı çok iyi tanıyorum, Diyarbakır’dan kendi isteğimle Isparta’ya tayin olduğum içi çok memnunum, Isparta’ya hizmet etmek için geldim. Isparta her bakımdan güzel bir il, gerek asayiş gerekse güvenlik bakımından yaşanabilir illerden birisidir. Buda bize gelen dava dosyalarından anlaşılmaktadır. 2010 yılında dava dosyası 1204’dür. 2011 Ocak ayından bu güne kadar ise gelen dava dosyası sayısı ise 461 adettir. Dava dosyalarının geneli memur , imar, idari yapılanma, para sezası gibi davalardan oluşmaktadır. Şu anda idari mahkememizde 5 üye 1 başkan bulunmaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.