Isparta İl Özel İdaresi Makine Parkını 26 Yeni Araçla Güçlendirdi

Isparta İl Özel İdaresi, kırsal alanda yürüttüğü hizmetlerin etkinliğini artırmak amacıyla 26 yeni araç ve iş makinesini düzenlenen törenle hizmete aldı.

Yayınlanma:
Isparta İl Özel İdaresi Makine Parkını 26 Yeni Araçla Güçlendirdi

Isparta İl Özel İdaresi, makine parkını güçlendirme çalışmaları kapsamında 26 yeni araç ve iş makinesini filosuna kattı. Yeni araçlar için düzenlenen törende konuşan yetkililer, yatırımın öz kaynaklarla gerçekleştirildiğini ve kırsal hizmetlerde önemli bir kapasite artışı sağlayacağını belirtti.

Makine parkına kazandırılan araçlar arasında 11 adet damperli kamyon, 3 adet greyder, 2 adet paletli ekskavatör, 2 adet bekoloder, 1 adet dozer, 3 adet çöp kamyonu, 1 adet kombine kanal açma makinesi (vidanjör), 2 adet kırıcı ataşmanı ve 1 adet asfalt kesme makinesi yer alıyor.

Yeni araçların; yol yapım ve bakım çalışmaları, altyapı hizmetleri, çevre düzenlemeleri ile afet ve acil durum müdahalelerinde kullanılacağı, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulmasına katkı sağlayacağı ifade edildi.

500’ü aşkın personeliyle Isparta’nın dört bir yanında hizmet veren İl Özel İdaresi, güçlü mali yapısı sayesinde yatırımlarını öz kaynaklarıyla gerçekleştirmeye devam ediyor.

Törende, araçların kazandırılmasında emeği geçen Vali Abdullah ERİN, Milletvekilleri Mehmet Uğur GÖKGÖZ ve Osman ZABUN, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali ERTUĞRUL ile İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür edildi.

Ayrıca alım süreci devam eden 2 adet çöp kamyonunun da kısa süre içerisinde filoya katılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Isparta