Isparta İttifakı Kuruldu. Kazanıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta belediye başkan adayı Atakan Yazgan ve beraberindekiler Kaymakkapı Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Isparta İttifakı Kuruldu. Kazanıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta belediye başkan adayı Atakan Yazgan, beraberinde Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, CHP il-ilçe örgütü ve belediye meclis üyeleriyle birlikte bugün Kaymakkapı Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında yoğun bir ilgiyle karşılaşan Yazgan, halk tarafından "Seninleyiz" sloganlarıyla karşılandı.

Halkın yoğun sevgisi karşısında yoğun kalabalık karşısında yürüyemeyecek duruma gelen Yazgan ,” Herkes bilsin, öndeyiz, seçimi kazanıyoruz. Türkiye İttifakı artık Cumhuriyet Halk Partisinin kendisidir. Tüm demokratlar , sosyal demokratlar , muhafazakar ve milliyetçiler Cumhuriyet Halk Partisi etrafında Isparta’da ittifak kurmuştur. Bugün burada olanlar dahil tüm Isparta halkı bunu göstermektedir. İçiniz rahat olsun, Isparta’nın halkçı, şeffaf, dürüst belediyecilikle tanışmasına çok az kaldı" ifadelerini kullandı.

Yazgan'ın açıklamalarıyla birlikte, Kaymakkapı Meydanı'nda bulunan vatandaşlar, yoğun bir destek ve sevgi gösterisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.