Isparta Kara Teslim

Isparta kara teslim oldu. Sabah saatlerinde başlayan kar etkisini artırırken, beraberinde kazaları da getirdi. Bazı yollar trafiğe kapatılırken bazı yollarda da kontrollü geçişler veriliyor. İşte o gelişmeler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2022 11:22
Isparta Kara Teslim

MİSKİNLER TRAFİĞE KAPANDI

Isparta'da sabaha doğru başlayan kar yağışı etkisini artıyor. Eğirdir girişinde bulunan Miskinler Rampası kar yağışı dolayısıyla trafiğe kapandı. Rampa çıkmaya çalışan 2 tır yolda kaldı. Uzun araç kuyrukları oluştu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kar yağışının etkisini artıracağı belirtilirken, sürücülere uyarılarda bulunuluyor.  

LASTİK VE ZİNCİR UYARISI YAPILDI

Isparta ve ilçelerinde etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle sürücülere zor anlar yaşıyor. Eğirdir, Aksu, Keçiborlu, Uluborlu ilçelerinde kar yağışı saatler ilerledikçe etkisini artırmaya devam ediyor. Özellikle Virajlı yollarda sürücüler araçları ile ilerlemekte zorluk çekiyor.

Isparta Emniyet ve jandarma ekipleri yollarda kalan araçlar yollarına devam edebilmesi için yardımda bulunuyor.

KAZALAR MEYDANA GELDİ

Edinilen ilgilere göre Aksu ilçesi girişinde 2 araç kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Keçiborlu ve Uluborlu yolunda kar yağışı dolayısıyla 2 tır yolda kaldı.

kar yağışı ile birlikte kaza haberleri de gelmeye başladı. Isparta-Gönen kavşağında kayganlaşan yolda araçlar birbirine girdi. Kazada yaralıların olduğunu öğrenilirken, trafik bir süre durdu.  

Eğirdir-Gelendost yolunda ise tır yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada sonra tır yolu kapattı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

BU YOL TRAFİĞE KAPALI

Yoğun kar yağışı nedeniyle Uluborlu-Senirkent kara yolu trafiğe kapatıldı. Kar yağışının etkili olduğu Isparta ve ilçelerinde ulaşımda zor  anlar yaşanıyor. Uluborlu-Senirkent kara yolu yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bölgede kar yağışı devam ediyor.

12-020.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.