Isparta MHP’den 2 Yeni Aday Adayı Daha

Isparta MHP’den 2 Yeni Aday Adayı Daha..

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2011 12:26
Isparta MHP’den 2 Yeni Aday Adayı Daha

Bugün MHP İl Binasında il başkanı İsa Yalçın, Merkez ilçe başkanı Ramazan Pala ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu basın toplantısında Ahmet Ayyıldız ve Oğuz Başaran Isparta MHP’den Millet vekili aday adaylıklarını açıkladılar.

İlk açıklamayı halen Yılız Optiğin sahibi Ahmet Ayyıldız yaptı. Ayyıldız şunları söyledi; 60 yıllık yaşamım boyunca bütüm hayatını Isparta’da geçirmiş biri olarak Isparta’nın sorunlarını sizlerle yaşamakta ve yakınen bilmekteyim. Güzel Ispartamızı köy köy sokak sokak adım adım en küçük taşına kadar bilen, memuruyla, esnafıyla, köylüsüyle, çitçisiyle, kışın soğununu, yazın sıcaklığını sizinle hisseden, açlık – tokluğu varlığı – yokluğu sizinle yaşayan, aranıdan bir kardeşinizim ve sizden biriyim. MHP’den Isparta’ya ve sizlere hizmet etmek için adaylığına talibim” dedi.

Daha sonra konuşan Oğuz Başaran ise konuşmasında sunları söyledi; “ Yaklaşık 14 yıllık kamu görevimden istifa etmiş bulunuyorum. 2006 yılından buyana da Gülkent Devlet Hastanesi Müdür yardımcısı olarak görevime devam etmekteydim. Ben bir köylü çocuğu olarak Isparta’da tarım ve hayvancılık alanında uygulanan akıl almaz yanlış politikalar sonucu, tüm yurrta olduğu gibi güzel Ispartamızda da tarım ve hayvancılık bitme noktasına gelmiştir. Türkiye’nin de içinde olduğu bölge ABD tarafından tekrar dizayn edilme projesinin bir parçasıdır. Biz vatansever MHP’liler olarak bu vahim tabloyu çok net görmekteyiz. Bu çabaların ve kötü emellerin karşısında dimdik ayaktayız. Ortaya konulan kirli ve çirkin senaryoyu bozmak için genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi “ SES VER TÜRKİYE” çağrısına cevap veriyor ve sizlerden tek başına iktidar talep ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum