Isparta Protokolünde Bir İlk

Isparta Protokolünde Bir İlk

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2019 16:23
Isparta Protokolünde Bir İlk

a25b77a2-2d3a-4312-8b33-e8b0707b21c4.jpegIsparta Valiliği, Belediye, ITSO, Esnaf Odaları Birliği ve Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Bayramlaşma programı herkesimin katılımı ile gerçekleştirildi.

Vali Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Bilgin Çetinbağ, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Esnaf Odaları Birliği Başkan V. Ahmet Tural ile Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar misafirlerini kapıda karşıladı.

Bayramlaşma programına TBMM Başkan Vekili S.Sadi Bilgiç, Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Gökgöz, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ile daire müdürleri, AK Parti, İyi Parti, Saadet Partisi ve CHP İl, Merkez İlçe teşkilat yöneticileri, muhtarlar, il genel meclisi ve belediye Meclisi üyeleri, vatandaşlar katıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.