Isparta Sarısı Kaderiniz Değil!

Diş Hekimi Pınar Kahraman, Isparta'da sudaki florosiz nedeniyle görülen diş sarılığının tedavisinin, artık çok kolay olduğunu söyledi.Diş Hekimi Pınar Kahraman, yaptığı açıklamada, Isparta'nın suyundaki florosiz maddesi nedeniyle dişlerde oluşan sarılı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2018 13:10
Isparta Sarısı Kaderiniz Değil!

Diş Hekimi Pınar Kahraman, Isparta'da sudaki  florosiz   nedeniyle görülen diş sarılığının tedavisinin, artık çok kolay olduğunu söyledi.

Diş Hekimi Pınar Kahraman, yaptığı açıklamada, Isparta'nın suyundaki florosiz maddesi nedeniyle dişlerde oluşan sarılığın tedavisinin, lüks görüldüğünü ancak gelişe teknoloji sayesinde bu tedavini acısız ve uygun maliyetlere yapılabildiğini söyledi.

Kahraman; Eskiden bu durum kişinin kaderiydi. Ama günümüzde bir çok beyazlatma yöntemiyle sarı, lekeli ve özellikle halk arasında "Isparta Sarısı" diye geçen dişlerin beyazlatılması mümkün. Klinik ortamında 3 seans süren beyazlatma işlemi lazer ile tek seansta yapılmakta ve etkin sonuç alınmaktadır.


aaaaaaaaaaaaaa.jpg

www.pinarkahraman.com 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.