Isparta Sizi Unutmayacak Metin Hoca..

Akdeniz Gazetesi Spor Şefi Levent Doğan'ın Ispartaspor'la ilgili bir yazısı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2011 18:06
Isparta Sizi Unutmayacak Metin Hoca..

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta tarihinin en sıkıntılı sezonu yaşayan Ispartaspor'da bu sezon yaşanılanlar tarihe kötü örnek şeklinde belgesel yapılacak türden.

Pembe- yeşilli ekip kadar, takımı yakından takip eden bir gazeteci olarak ben de çok yıprandım. Teknik Sorumlu Soner Büyükergün'ünden sonra takımın başına Beykoz 1908 AŞ maçı öncesinde getirilen ve ilk çıktığı maçta galibiyet almayı başaran Genç Çalıştırıcı Metin Ersanlı ikinci karşılaşmada da takımı çok iyi oynatmıştı. Ispartaspor, Orhangazi'yi elinden kaçırırken, Gümüşhane karşısında da talihsiz bir yenilgi almıştı.

Keçiören deplasmanına da gitmiştim, kaçan golleri görseniz aklınız şaşar. 6 pas içinde golü atamayan ve inanılmaz hatalar yapan takım Başkent'ten de puansız döndü. Yimpaş Yozgat maçını anlatmama gerek yok. Herkes gördü, bu kadar basit ve inanılmaz hatalar nasıl yapılır aklım almıyor. İşte bu hataların faturası teknik adamlara kesiliyor. Futbolun maalesef adaleti yok. Teknik Sorumlu Metin Ersan ve yardımcıları, kısıtlı imkanlarla Ispartaspor'da başarılıydı.

İyi niyetliydi, insan canlısıydı ve genç ve dinamik bir teknik adamdı. Sokaktaki sıradan bir vatandaşın görüşüne saygı duyan ve idealist bir insandı. Metin Hoca'yı biz unutmayacağız. Isparta kamuoyunun da unutmayacağını düşünüyorum.

Yolu açık olsun ve antrenörlük hayatımda başarılar diliyorum. Ayrıca takımın başına böylesi zor şartlar altında gelen Teknik Direktör Hikmet Işık ve Antrenör Cengiz Ocak'ı da cesaretlerinden dolayı kutluyorum.

LEVENT DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum