Isparta ve Burdur İle Derdiniz Ne?

Tekirdağ Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Tekirdağ'ın Lavanta Turizmine katkısını örnek vererek "İnsanlar artık uzaklara gitmesinler. Isparta, Burdur buralara gitmesinler." Dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2022 20:57
Isparta ve Burdur İle Derdiniz Ne?

Tekirdağ Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu, ‘Yanı başımızda koca bir dev var’ diye İstanbul’u işaret ederek, bu yıl Tekirdağ’daki lavanta tarlalarına yarım milyondan fazla turist beklediklerini ifade etti.

Hacıoğlu açıklamasında: “İnsanlar artık uzaklara gitmesinler. Isparta, Burdur buralara gitmesinler’ dedi.

Lavanta sezonuna az bir süre kala Tekirdağ’daki lavanta yetiştiricileri, Tekirdağ’da gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. 10 üreticinin bir araya geldiği toplantıya Tekirdağ Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu da katıldı.

Bu yıl Lavanta tarlalarına yarım milyondan fazla turist beklediklerini ifade eden Tekirdağ Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu, “Trakya’da lavantanın en fazla yetiştirildiği yer Tekirdağ. Bunlardan 10 tanesi özellikle foto safari için çok önemli.

İnsanlar artık uzaklara gitmesinler. Isparta, Burdur buralara gitmesinler. Hemen yanı başımızda koca bir dev bulunuyor İstanbul." Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum