Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2011 10:28
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                  Isparta ve İlçeleri

                             Jandarma Asayiş Bülteni

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
11 Ocak 2011 günü saat. 11.30 sıralarında Eğirdir ilçesinde faaliyet göstermekte olan madencilik şirketinde işçi olarak çalışmakta olan O.D. isimli şahıs yüksekten düşen taş parçalarının yüzüne sıçraması neticesinde yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
11 Ocak 2011 günü saat. 13.00 sıralarında Eğirdir ilçesinde faaliyet göstermekte olan madencilik şirketinde işçi olarak çalışmakta olan E.A. isimli şahıs yüksekten düşen taş parçalarının yüzüne sıçraması neticesinde yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE DİĞER KAZA :
11 Ocak 2011 günü saat. 13.00 sıralarında Eğirdir ilçesi Eyüpler köyünden A.T. isimli çocuk kendilerine ait evin önünde bulunan traktör pulluğunun üzerinde oynadığı esnada dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE İNTİHAR OLAYI :
11 Ocak 2011 günü saat.13.00 sıralarında E.Ş. isimli bayan girdiği ruhi bunalım neticesinde ailesi ile birlikte yaşadığı evin ikinci katının yatak odasında bulunan tavana sabitlenmiş demir çengele bağladığı çamaşır ipi ile kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Şahıs olay yerinde hayatını kaybetmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
11 Ocak 2011 günü saat. 17.00 sıralarında Sütçüler ilçesi Kesme kasabasından Ü.Ö. isimli şahıs orman içerisinde odun topladığı esnada ayağının kayması sonucu düşmesi neticesinde sırtından yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
11 Ocak 2011 günü saat: 16.00 sıralarında H.K. isimli bayan İlçe J.K.lığını telefonla arayarak, eşi M.K. ile kayınbabası O.K. isimli şahısların tokat vurmak suretiyle kendisini darp ettiklerini beyanla şikayetçi olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.