Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2011 17:24
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                     Isparta ve İlçeleri 
                                 Jandarma Asayiş Bülteni

MERKEZ İLÇEDE TAKSİRLE YARALAMA OLAYI:
Saat 18.30 sıralarında İ.Y. isimli şahıs evinde bulunan havalı tüfeği boşaltmak istediği esnada tüfeğin tetiğine basması neticesinde yanında bulunan U.Y.'nin sol arka baldırından kazaen yaralandığı şüpheli ve müşteki beyanlarından anlaşılmıştır. Mağdur İsparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

ATABEY İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Saat 08.30 sıralarında Z.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, A.D.'nin bahçesine girdiği ve tavuklarına saldırdığı gerekçesiyle kendisine ait köpeği av tüfeği ile vurmak suretiyle öldürdüğünü beyanla şikayetçi olmuştur.

AKSU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Saat 19.30 sıralarında İ.K. isimli şahsın alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle M.D. ve A.D. isimli şahıslar ile tartıştığı, tartışma neticesinde karşılıklı olarak birbirlerini darp ettikleri şahısların alınan beyanlarından öğrenilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Saat 09 00 sıralarında Eğirdir ilçesi Pazarköy kasabasından H.İ.K. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kızı Ü.K.' nın 28 Şubat 2011 günü sabah saatlerinde evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını beyan etmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Saat 08.30 sıralarında R.S. isimli şahıs minibüs ile İsparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve sağ şarampole düşerek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralananaraç-sürücüsü Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamadadır.

GÖNEN İLÇESİNDE MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI OLAYI:
Saat.13.30 sıralarında S.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait motosikletin 01 Mart 2011 günü gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE KİŞİYE VE HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Saat 16.00 sıralarında R.G. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle M.C. ile tartıştığını, tartışma neticesinde şüphelinin kendisine küfür ederek hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE 1380 SAYILI SU ÜRÜNLERİ KANUNUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Saat 00.30 sıralarında yapılan kontrol esnasında; S.K. isimli şahsın jeneratör yardımı ile şoklama yaparak balık avladığı tespit edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Saat 17.00 sıralarında M.O. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde evde bulunan ilaçtan (16) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Mağdur Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

ULUBORLU İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Saat 10 30 sıralarında DA. isimli şahıs girmiş olduğu ruhi bunalım neticesinde evde bulunan ilaçlardan toplam (18) adet içmesi neticesinde intihara teşebbüs etmiştir. Mağdur SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Saat 14.00 sıralarında MU. isimli şahıs plakasız motosiklet ile Yalvaç istikametinden Özgüney kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yolun orta kısmındaki banketin üzerine devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü İsparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Saat 04.00 sıralarında D.U. isimli şahsın işten çıkarılması nedeniyle girdiği ruhi bunalım neticesinde işletmeciliğini C.D.'nin yaptığı kahvehaneye gelerek, küfür ve hakaretlerde bulunduğu bilahare müşterilerden S.K. ve Z.Y.'yi üzerinde bulunan av tüfeği ile tehdit ettiği şahısların alınan beyanlarından öğrenilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.