Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2011 18:53
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                     Isparta ve İlçeleri 
                                 Jandarma Asayiş Bülteni

MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
10 Mart 2011 günü saat: 09.00 sıralarında A.U. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, F.N.U.'nun aynı gün sabah saatlerinde evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve yaptıkları tüm aramalara rağmen kendisinden haber alamadıklarını beyan etmiştir.

MERKEZ İLÇEDE ZEHİRLENME OLAYI:
09 Mart 2011 günü saat:08.00 sıralarında G.S., S.S. ve N.S.E. isimli şahıslar evde uyudukları esnada sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenmişlerdir. Mağdurlar rahatsızlanmaları üzerine kaldırıldıkları İsparta Devlet ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanelerinde tedavi altına alınmıştır.

AKSU İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
10 Mart 2011 günü saat: 15.30 sıralarında M.G. isimli şahsın üzerinde bulunan av tüfeğinin yapılan kontrolde ruhsatsız olduğu tespit edilmiştir.

AKSU İLÇESİNDE 5326 SKM. (SİLAH TAŞIMA) OLAYI:
10 Mart 2011 günü saat: 15.30 sıralarında O.D. isimli şahsın üzerinde bulunan ruhsatlı av tüfeğini kılıfı olmadan açık vaziyette taşıdığı tespit edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI:
10 Mart 2011 günü saat: 09.00 sıralarında H.Ş. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aynı gün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kendisine ait bakkal dükkanının penceresinin sert bir cisimle zorlanarak açılmasını müteakip içeriye girildiğini, bilahare işyerinde bulunan (1.000) TL tutarında (15) karton sigara ile (40) TL bozuk paranın çalındığını beyanla şikayette bulunmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
10 Mart 2011 günü saat: 12.00 sıralarında İ.G. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, H.G.'nin 09 Mart 2011 tarihinde akşam saatlerinde evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve yaptıkları tüm aramalara rağmen kendisinden haber alamadıklarını beyan etmiştir. Yapılan araştırma neticesinde kayıp olarak aranan H.G. 10 Mart 2011 günü akşam saatlerinde kasaba içerisinde bulunarak ailesine teslim edilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
10 Mart 2011 günü saat: 23.00 sıralarında H.Ş. isimli şahıs telefonla arayarak, alkollü olması nedeniyle uyardığı İ.Ş. ile aralarında tartışma çıktığını, tartışma neticesinde H.Ş.nin kendisine küfür ve hakaretlerde bulunarak tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKİBİ GEREKEN TASNİF DIŞI OLAY (ARAMA VE KURTARMA FAALİYETİ) OLAYI:
09 Mart 2011 günü saat:22.30 sıralarında A.Ç. isimli şahıs telefonla arayarak Yalvaç ilçesi Taşevi köyü mevkiinde araçla seyir halinde iken kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yolda kara saplanarak mahsur kaldığını bildirmiştir. Yapılan araştırma neticesinde A.Ç isimli şahsın bulunduğu yer tespit edilerek araç ve içerisinde bulunan şahıslar kurtarılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.