Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2011 10:10
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                     Isparta ve İlçeleri 
                                 Jandarma Asayiş Bülteni

GELENDOST İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI :

Saat: 16.30 sıralarında inşaat işçisi olarak çalışan M.T. isimli şahıs her iki elini vinç demiri ile halat arasına sıkıştırması neticesinde yaralanmıştır. Yaralı Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

 

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :

Saat: 16.30 sıralarında M.Z.A. isimli şahıs otomobil ile Kılıç kasabası istikametinden Keçiborlu istikametine seyir halinde iken havanın yağışlı olması nedeniyle dikkatsizlik-tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşıdan karşıya geçmekte olan M.E.Ş. ve S.Ş.'ye çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan M.E.Ş. ve S.Ş. İsparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

 

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI :
 Saat: 23.00 sıralarında R.E. isimli şahıs aracı ile seyir halinde iken aracın karbüratöründe meydana gelen yakıt sıkışması ve teknik arıza nedeni ile aracın motor bölümünde yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Şarkikaraağaç belediyesine ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür. Söz konusu araçta (250) TL. maddi hasar meydana gelmiştir.

 

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :

Saat: 19.00 sıralarında S.Ç. isimli şahıs kamyonet ile Yukantırtar kasabası istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken petrol istasyonuna dönmek için manevra yaptığı esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan tabelaya çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.