Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2011 10:59
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 16.00 sıralarında M.K.Y. isimli şahıs otomobil ile Antalya istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken, ana yola dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde çıkan D.K. yönetimindeki otomobil ile çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile otomobilde yolcu olarak bulunan D.A.N. yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ Tıp Fakültesi ve Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. D.K.'nın hayati tehlikesi bulunmaktadır.

MERKEZ İLÇEDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:03.00 sıralarında B.B. isimli şahıs il Merkez J.K.lığına müracaat ederek, Y.B.'nin mesaj atmak suretiyle kendisini ölümle tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:02.30 sıralarında H.H.C. isimli şahıs telefonla arayarak, tartıştığı M.T.'nin sopa ile vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini, bilahare yine kendisine ait aracın ön ve sağ camını kırdığını beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE KAZA OLAYI :
Olay günü saat: 15.30 sıralarında A.U.T. isimli çocuk köy içerisinde bisiklete bindiği esnada dengesini kaybederek su kanalına düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

MERKEZ İLÇEDE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat: 17.00 sıralarında M.K. isimli şahsa ait kamyonun trafik tescil belgesinin muayene bölümünde tahrifat yapıldığı tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:04.40 sıralarında Y.B. isimli şahıs minibüs ile İsparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken, Sevinçbey köyü mevkiinde aynı istikamette seyir halinde olan M.A. yönetimindeki kamyonu sollamak istediği esnada dikkatsizlik, tedbirsizlik ve almış olduğu alkolünde etkisiyle kamyonun sol ön tekerine çarpması ve yolun sağ tarafındaki dereye takla atarak devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada minibüste yolcu olarak bulunan H.D. olay yerinde hayatını kaybetmiş, minibüs sürücüsü Y.B. ise yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:14.25 sıralarında M.K. isimli şahıs C.Savcılığına müracaat ederek, arazi anlaşmazlığı nedeniyle telefonda tartıştığı E.A.'nın kendisini ölümle tehdit etiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat:09.30 sıralarında G.S. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aralarında husumet bulunan K.S. ile tartıştığını, tartışma neticesinde şüphelinin kendisine küfür ederek hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE SUÇ EŞYASINI SATIN ALMA VEYA KABUL ETME OLAYI :
Olay günü saat:08.00 sıralarında İ.K. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, yaklaşık bir ay kadar önce Burdur ili şehir merkezinden çalınan Barak cinsi köpeğinin yaptığı araştırmada halen Gönen ilçesi Gölbaşı köyünden H.A.D.'nin bahçesinde bağlı vaziyette bulunduğunu beyanla şikayette bulunmuştur. H.A.D. ifadesinde köpeği (100) TL. karşılığında satın aldığını beyan etmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat: 08.15 sıralarında D.B. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait tarlada bulunan (6) adet kiraz ağacının Y.D. tarafından kesilerek zarar verildiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAZA OLAYI :
Olay günü saat:14.00 sıralarında S.A. isimli şahsa ait iki katlı ahşap evin giriş bölümünde bulunan elektrik tesisatının şase yapması neticesinde yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Sütçüler Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince söndürülmüştür. Yangında eşyaları ile birlikte tamamen yanan ev kullanılamaz hale gelmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:18.30 sıralarında M.K. isimli çocuk annesi tarafından temizlik yapmak için çay bardağı içerisinde bulundurulan çamaşır suyunu içmesi neticesinde zehirlenmiştir. Mağdur Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
02 Mayıs 2011 günü saat: 06.10 sıralarında B.A. isimli şahıs kamyonet ile Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyeti kaybederek yolun sağında bulunan su kanalına çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile yolcu olarak bulunan F.A., A.R.A. ile E.G. Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmışlardır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında H.B. isimli şahsın aynı çatı altında yaşadığı annesi F.B. ile tartıştığı, tartışma neticesinde şüphelinin annesine küfür ve hakaretlerde bulunduğu, bilahare tokat vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE DİĞER KAZA OLAYI :
Olay günü saat: 11.00 sıralarında R.Y. isimli çocuk kendilerine ait evde ailesi ile birlikte yemek yediği esnada sıcak çorba tenceresine elini sokması neticesinde yaralanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:17.50 sıralarında F.D.'nin anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı R.Y.'yi yumruk ve tekme vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

ULUBORLU İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI :
Olay günü saat:23.00 sıralarında Z.K. isimli bayan girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan çeşitli marka ilaçlardan toplam (35) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Mağdur rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

YENİYARBADEMLİ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
02 Mayıs 2011 günü saat: 17.50 sıralarında M.B. ve M.B. isimli şahısların tartıştığı İ.A.'yı yumruk ve tekme vurmak suretiyle darp ettikleri alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat:09.00 sıralarında N.S. isimli şahıs C.Savcılığına müracaat ederek, hayvan otlatma meselesi nedeniyle tartıştığı B.U. ve E.U.'nun kendisine küfür ederek hakaretlerde bulunduklarını beyanla şikayetçi olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.