Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2011 14:16
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS OLAYI :
Olay günü saat:07.00 sıralarında H.Y. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, kızı A.Y.'nin sabah saatlerinde evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını beyan etmiştir.

MERKEZ İLÇEDE 5729 SKM. OLAYI :
Olay günü saat : 20.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında E.K. isimli şahsın kuru sıkı tabanca ile havaya ateş ettiği tespit edilmiştir. Olayda kullanılan (1) adet kurusıkı tabanca, tabancaya ait (2) adet mermi ve (1) adet şarjör muhafaza altına alınmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saati 1 00 sıralarında A.K.'nin, M.A.'yi tokat vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan anlaşılmıştır. Mağdur Gelendost Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI :
Olay günü saat:01.00 sıralarında S.P. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde jilet ile sağ kolunun muhtelif yerlerini yüzeysel olarak kesmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:21.00 sıralarında Y.Ç. isimli şahıs ormanlık alandan topladığı mantarları yemesini müteakip rahatsızlanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI :
Olay günü saat: 15.45 sıralarında U.K. isimli şahıs motosiklet ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek öğrenci servisinden inmekte olan M.A.Ö.'ye çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan M.A.Ö. Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:17.00 sıralarında M.D. isimli şahıs telefonla arayarak, aralarında husumet bulunan damadı Ö.T.'nin kendisini cep telefonundan aramak suretiyle tehditlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.