Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2012 11:14
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KIYMETLİ DAMGA VE MÜHÜRDE SAHTECİLİK OLAYI:
Olay günü saat: 16.00 sıralarında B.K. isimli şahsa ait otomobilde yapılan kontrolde; trafik tescil belgesinin muayene bölümündeki hologramın sahte olduğu tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat:08 50 sıralarında N.Ç. isimli şahıs telefonla arayarak, belediyeye ait su pompasının çalındığını beyanla şikâyetçi olmuştur. Olayla ilgili yapılan araştırma neticesinde; su pompası binasına ait kapının asma kilidinin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sert bir cisimle kırılarak içeriye girildiği, bilahare su pompasının çalındığı tespit edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE TÜRK PARASINDA SAHTECİLİK OLAYI:
Olay günü saat 22:00 sıralarında Y.A. tarafından işletilmekte olan madeni yağ satış noktasına gelen ve kimliği tespit edilemeyen iki şahsın 220 TL değerinde madeni yağ satın aldıkları, madeni yağın bedelini ödemek için (3) adet sahte 100 TL vererek kaçtıkları ilçe J.K.lığına gelen telefon ihbarı sonucu öğrenilmiştir.

SENIRKENT İLÇESİNDE KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL OLAYI:
Olay günü saat:20.42 sıralarında V.Y. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, M.K.'nin, kendisine ait bahçede bulunan ahıra izinsiz olarak girdiğini ve ahırda bulunan hayvanları çalmak için gelmiş olabileceğinden şüphelendiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat: 15.45 sıralarında H.G. ve H.G. isimli şahısların aralarında bulunan husumet nedeniyle H.S.K. ve H.H.K.'ya ait aracı durdurarak H.H.K. ve H.S.K.'yı darp ettikleri, bilahare mağdurlara ait otomobilin camını kırdıkları, çıkan arbede esnasında şüphelilerden H.G.'nin üzerinde bulunan tek kırma ruhsatsız av tüfeği ile havaya ateş ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdurlar Sütçüler Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:18.00 sıralarında B.C. ve H.B. isimli şahıslar makine ile mermer kestikleri esnada makinenin halatının kopması ve dizlerine çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:17.00 sıralarında Y.A. isimli şahıs araç ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken Göksöğüt kasabası mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan Ş.A., Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ OLAYI:
Olay günü saat:10.00 sıralarında L.C. isimli şahıs C.Savcılığına müracaat ederek, V.B.'nin tarlasından topladığı (60-70) römork taşı kendisine ait arazinin kenarına boşalttığını ve tüm uyarılarına rağmen taşları kaldırmadığını beyanla şikâyetçi olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.