Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2012 17:36
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat: 16.00 sıralarında M.G. isimli şahsa ait bağ evine aynı gün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce eve girilerek içeride bulunan (1) adet tüp, (1) adet elektrikli şofben ve (1) adet set üstü ocağın çalındığı öğrenilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat: 16.00 sıralarında C.Z.K. isimli şahsa ait bağ evine aynı gün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce eve girilerek içeride bulunan (1) adet televizyon, (1) adet televizyon anteni, (1) adet tüp, (1) adet elektrikli şofben, (1) adet elektrikli süpürge ve (3) çuval gübrenin çalındığı öğrenilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat:16.00 sıralarında N.D. isimli şahıs telefonla arayarak, bağ evinde hırsızlık olayı olduğunu bildirmiştir. Olay yerine yapılan araştırmada ve alınan ifadeler doğrultusunda; aynı gün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce eve girilerek içeride bulunan (1) adet televizyon, (1) adet fırınlı ocak, (5) adet halı, (1) adet elektrikli şofben, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (1) adet elektrikli ocağın çalındığı öğrenilmiştir.

AKSU İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü saat: 18.00 sıralarında İ.Ö.D. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait köpeğin S.Y. tarafından av tüfeği ile ateş edilmek suretiyle öldürdüğünü beyanla şikâyette bulunmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:03.30 sıralarında A.K. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde iken karayolunun 27'nci km.sinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yolun solunda bulunan bankete çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü A.K. olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçta yolcu olarak bulunan H.O. ise yaralanmıştır. Yaralı SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERİN HUZUR VE SÜKUNUNU BOZMA OLAYI:
Olay günü saat:16.00 sıralarında I.O. isimli şahıs telefonla arayarak, aynı köyden S.U.'nun kendisini sürekli telefonla arayarak rahatsız ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE DOLANIDIRICILIK OLAYI:
Olay günü saat: 17.00 sıralarında S.T. isimli şahsın elinde bulundurduğunu iddia ettiği Osmanlı altınlarını satmak üzere A.Ç., K.Y. ve M.Ö. ile (20.000) TL. karşılığında Şehir merkezinde anlaştığı, şahıslara altınları teslim etmek üzere aynı gün saat: 18.00 sıralarında kasabaya gittikleri, mağdurların altın bedeli olan (20.000) TL. yi teslim ettiği, bilahare şüphelinin sözde altınları getirmek için parayı da yanına alarak olay yerinden ayrıldığı, bir daha geri dönmemesi üzerine şahısların dolandırıldıklarını beyanla İlçe J.K.lığına müracaat etmeleri üzerine olay öğrenilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Olay günü saat: 14.00 sıralarında Ö.E. isimli şahıs yönetimindeki araçta bulunan av tüfeğinin ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.