Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2012 12:01
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü M.Ç. isimli şahıs kendisine ait işyerinde hırsızlık olayı olduğunu bildirmiştir. Yapılan araştırma neticesinde R.Ç. isimli şüpheli çalınan malzemeler ile birlikte yakalanmıştır. Söz konusu malzemeler işyeri sahibine teslim edilmiş olup, şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü A.D. ile İ.B. isimli şahıslar hayvan otlatma yeri anlaşmazlığı nedeniyle tartıştıkları H.B. ve H.K.'nin kendilerini av tüfeği ile tehdit ettikleri beyanla şikayetçi olmuşlardır.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü R.A., K.A. ve MS. isimli şahısların anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları M.S.'yi darp ettikleri, M.S.'nin ise bıçakla R.A. ve K.A.'yı bıçakla hafif şekilde yaraladığı alınan beyanlarından öğrenilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAZA OLAYI:
Olay günü R.S. isimli şahıs evine doğru yürüdüğü esnada ayağına taş takılması sonucu dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE 4207 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Olay günü icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında B.M.'ye ait kahvehanede sigara içildiği tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü M.Ö. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde (30) adet muhtelif marka ilaçlardan içmesi neticesinde intihara teşebbüs etmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü K.T. ve G.T. isimli şahısların aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları H.H.G. ve Ö.G.'nin birbirlerini karşılıklı olarak darp ve tehdit ettikleri alınan beyanlarından öğrenilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.