Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bültesi

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bültesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2011 21:47
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bültesi

ISPARTA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI
GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI
22 Şubat 2011 günü saat: 17.30 sıralarında S.A. isimli şahsın aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı E.A.’yı ekmek bıçağı ile elinden ve boynundan yaraladığı, bilahare jiletle her iki bileğini de kesmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği şahısların beyanlarından öğrenilmiştir. S.A. ve E.A. Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ OLAYI
22 Şubat 2011 günü saat 10.00 sıralarında A.İ.D. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait kullanılmayan arazinin mermer şirketi tarafından işgal edilerek mermer çıkarma faaliyetine başlanıldığını beyanla şikâyetçi olmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI
22 Şubat 2011 günü saat 11.00 sıralarında D.K. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait tavukların O.K.’ya ait tarlada fareleri öldürmek için atılan zehirli buğdayları yemesi neticesinde öldüğünü beyanla şikâyetçi olmuştur.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI
22 Şubat 2011 günü saat: 03.30 sıralarında M.O. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Uluborlu istikametine seyir halinde iken Keçiborlu ilçesi Tekke Tepe mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ve sağ şarampole düşerek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç içerisinde yolcu olarak bulunan Y.O. yaralanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.