Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2010 11:03
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                  ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ
                            

                                               İL MERKEZİ

 

İNTİHARA TEŞEBBÜS

Karaağaç Mah.

1979 doğumlu F.K. ifadesinde; olay günü başı çok ağrıdığı için belirli aralıklarla Etopan isimli ilaçtan 13 adet içince rahatsızlandığını, kendi imkanları ile hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

 

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

İstiklal Mah.

Şüpheli 1985 doğumlu S.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen mağdur 1947 doğumlu N.B. ye çarpması neticesi her ikisinin de yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunduğu ve tedavilerini devam ettiği, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

 

EV YANGINI

Gülcü Mah.

Olay günü şüpheli 1936 doğumlu K.E. ye ait evde, yanar vaziyette olan sobanın borusunun çıkması üzerine yangının başladığı ve kendi imkanları ile söndürdükleri sırada şüpheli ile mağdurun hafif şekilde elleri ve ayaklarından yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

 

KAZAEN YARALANMA

Gülcü Mah.

1971 doğumlu H.A. ifadesinde; yolda yürüdüğü sırada yerlerin buzlu olmasından dolayı ayağının kaydığını ve düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

 

 

                                              İLÇELER

 

ATABEY İLCESI

 

TÜRÜ : KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET

YERİ : Pazar Mah.

OLAYIN ÖZETİ : Olay günü 1972 doğumlu D.K. ile 1972 doğumlu Ö.T. çocuk meselesi yüzünden çıkan kavgada birbirlerini darp ettikleri, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, 1976 doğumlu F.T.'nin de D. K.'ya tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, tarafların davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

 

KEÇİBORLU İLÇESİ

 

TÜRÜ : HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA

YERİ : Kükürt Mah.

OLAYIN ÖZETİ : 1955 doğumlu E.N. ifadesinde; olay günü evinin bodrumundaki kedileri çıkartmak istediği sırada kedilerden bir tanesi kafasının üzerine atlayarak tırmalaması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

 

SÜTÇÜLER İLÇESİ

 

TÜRÜ : KAZAEN YARALANMA

TARİHİ : 13.12.2010

YERİ : Yukarı Mah.

OLAYIN ÖZETİ : 1946 doğumlu H.Y. ifadesinde; olay günü alkol aldıktan sonra yürüyerek evine gittiğini sırada ayağının takılması neticesi düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

 

ULUBORLU İLÇESİ

 

TÜRÜ : İNTİHARA TEŞEBBÜS

YERİ : Zincirli Mah.

OLAYIN ÖZETİ : 1991 doğumlu O.A. ifadesinde; anti deprasan ilaçlar kullandığını, olay günü müzik dinlediği sırada jiletle sol kolunun 10 ayrı yerinden keserek yaraladığını, nedenini bilmediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

 

YALVAÇ İLÇESİ

 

MALA ZARAR VERME

Eski Sanayi

Müşteki 1975 doğumlu S.E. müracaatında; sabahleyin işyerine geldiğinde camlarının kırılmış olduğunu, daha önce aralarına tartışma çıkan işyeri yan komşusu olan 1986 doğumlu U.K. dan şüphelendiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

 

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

 

170 araç kontrol edilmiş, 71 araç sürücüsüne 71 adet ceza tutanağı karşılığı 7.815.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 12 araç trafikten men edilmiştir.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.