Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2011 11:03
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                 ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ
                            

                                               İL MERKEZİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
YERİ : Bağlar mah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki Şüpheli 1955 doğumlu A.S. Şüpheli Müşteki 1960 doğumlu V.S. ile evli olduklarını, 11 aydır ayrı yaşadıklarını, eşinin 5-6 gündür N diyerek bildiği 1976 doğumlu N.K. ile birlikte yaşadığını öğrenerek, bu kadının gitmesini istediğinde, kocasının kendisine sinkaflı küfürler ederek darp ettiğini, her iki şüpheli Müştekiden davacı olduğunu beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, eşi V.S ' nin alınan ifadesinde olay günü eşi ile aralarında itiş kakış yaşandığını, darp etmediğini, davacı ve şikayetçi olduğunu belirtmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, diğer Şüpheli Müşteki N.K. ise karıkoca arasında itiş kakış yaşandığını, kendisinin ayırmak istediğinde, A.S'nin kendisine küfür ettiğini beyan ederek davacı şikayetçi olmuş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET
YERİ : Pirimehmet Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki Şüpheli 1986 doğumlu F.K. alınan ifadesinde, daha önceden yapmış oldukları kaza nedeniyle Şüpheli Müşteki 1980 doğumlu A.Ç. ile kavga ettiklerini, olay günü olay yerinde yine bu şahıs ile karşılaştığını, kendisine hakaret ederek darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli Müşteki ise suçunu samimi olarak itiraf etmiş, davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, darp ve cebir izi yok alkolsüzdür şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
YERİ : Pirimehmet mah.
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü Müşteki 1967 doğumlu C.K. kendisine ait 68 plaka sayılı park
halindeki otosuna, Şüpheli 1984 doğumlu M.G'ün sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı otosu ile çarpması sonucunda maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, Müşteki şüpheliden davacı olduğunu beyan etmiş olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YÜKSEKTEN DÜŞME
YERİ : Halife Sultan Mah.
OLAYIN ÖZETİ : 1958 doğumlu M.K.H' nin alınan ifadesinde, olay günü evinin balkon kısmına çıktığını, komşuları olan N. isimli bayanın bazlama ekmek vermek için evin önüne geldiğini, kendisine ekmeği attığını, ekmeği tutmak isterken dengesini kaybederek 2-2,5 metre yükseklikten düştüğünü beyanla kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TÜRÜ : KAZAEN YARALANMA
YERİ : Eski Sanayi Sitesi
OLAYIN ÖZETİ: 1957 doğumlu İ.Ş. ifadesinde, olay günü iş yerinde merdivenlerden indiği
esnada, dikkatsizliği neticesinde ayağının kayması sonucu düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                        İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
YERİ : İstasyon Mah.
OLAYIN ÖZETİ : 1986 doğumlu M.A.'nın alınan ifadesinde, olay günü ikametinde kimsenin
bulunmadığı bir esnada, evde bulunan Akineton isimli ilaçtan 20 adet içtiğini, bir gün önce de sol bileğini kesmeye çalıştığını, psikolojik sorunlarının bulunduğunu, eşinin yabancı uyruklu olduğunu ülkesinde bulunduğunu, boşanma aşamasında olduğunu, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi vardır şeklinde Dr.Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GÖNEN İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
YERİ : Kasap mah.
OLAYIN ÖZETİ ı Müşteki 1959 doğumlu M.A.Ç ifadesinde ; olay günü oturdukları yerde
bulunan ortak kullanımdan, F. E. isimli şahsın elektrik kullandığını, Şüpheli 1972 doğumlu E.K.yi uyardığı ve neden burada araç temizletiyorsun dediği esnada bu şahıs tarafından darp edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli ifadesinde, müştekinin kendisine bağırdığı için aralarında arbede yaşandığını, yere düştüklerini, darp etmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
YERİ : Yenice mah.
OLAYIN ÖZETİ : 1949 doğumlu M.D.alınan ifadesinde, olay günü motosikleti ile evine
geldiğini, evinin önüne park ettiğini, bahçe işleri olduğu için bilahare evinin merdivenlerine çıktığını, bu esnada gözünün karardığını, dengesini kaybederek park halinde bıraktığı motosikletinin üzerine düştüğünü, kimsenin kusurunun ve kastının bulunmadığını beyan etmiş, kendisi tedavisini yaptırmak üzere Hastaneye gitmiş, yapılan muayenesi sonucunda İsparta Devlet hastanesine sevk edilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

TEHDİT
Topraklık Mah.
Müşteki 1985 doğumlu E.A. müracaatında; iki ay kadar önce sınıfta huzursuzluk çıkaran şüpheliler 1989 doğumlu E.Y. ile 1991 doğumlu B.T. öğretmenlerin sorması ile kendisi tarafından isimlerinin verildiğini, buna istinaden disiplin cezası aldıklarını, her iki şüpheli olay günü kendisini takip ederek ikametinin önünde, hocalarla görüşüp bu işi düzelt, düzeltmesen başına bela oluruz diyerek tehdit ettiklerini, iki şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüphelilerin alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek reddetmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Selçuklu Mah.
Müşteki Şüpheli 1991 doğumlu S.D. ifadesinde, olay günü ikametine balkondan girdiği esnada ayağının kayarak düştüğünü, başından yaralandığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr.raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
242 araç kontrol edilmiş, 126 araç sürücüsüne 126 adet ceza tutanağı karşılığı 16.585,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 1 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.