Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2011 10:25
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA
Hızırbey mah.
Müşteki 1974 doğumlu
M.Y. müracaatında; daha önceden elektrik ve suyunu kestiğinden dolayı ev sahibini şikâyet ettiğini, halen elektrik ve suyunun kesik olduğunu, olay günü ev sahibinin kızı ve eşi ile merdivenlerde karşılaştığını, ev sahibinin eşinin daha önceden kendisini tehdit ettiğini, kendisini duvara doğru ittirdiğini, kızının tokat ve yumruk ile kendisini darp ettiğini, ittirerek merdivenlerden yuvarladıklarını, her iki şüpheli 1948 doğumlu V.G. ile 1970 Doğumlu F.E.'den davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, alkolsüz olduğu belirtilmiş, şüpheliler üzerlerine atılı olan suçlamaları kabul etmemiş, alınan Dr. Raporlarında darp cebir izinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Bahçelievler mah.
Müşteki 1966 doğumlu D.K. müracaatında; eşinin ihtiyaçlarını karşılaması için para vermediğini, para istediğinde kendisini darp ederek tehdit ettiğini, olay günü de para istediğinde kendisini seni öldürürüm diyerek tehdit ettiğini, darp etmediğini, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, doktora gitmek istememiş, şüpheli 1960 doğumlu F.K. ifadesinde, emekli olduğunu, tek gelirinin maaşı olduğunu, eşinin devamlı surette kendisinden para istemesi nedeniyle tartıştıklarını tehdit ve darp etmediğini, davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, darp cebir izi yoktur alkolsüzdür şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
YERİ : Gülistan Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1961 doğumlu N.Ç. ifadesinde; ikametinde bulunduğu esnada kendisini iyi
hissetmediğini, nöroloji uzmanı tarafından verilen trilaptal isimli ilaçlardan çok sayıda içtiğini, akabinde boşanmış olduğu eşini aradığını, hastaneye götürdüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr.Raporu alınmış olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1947 doğumlu R.K.müracaatında; olay günü 15 dakika dışarıya çıktığını, geldiğinde masa üzerinde bulunan senet defterinin çalınmış olduğunu fark ederek güvenlik kamera kayıtlarını incelediğinde bir kişinin iş yerine girip çıktığını tespit ettiğini, çalan kişiden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde, şüpheli 1979 doğumlu M.K. alınmış, ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş, soruşturma evrakı ve şahıs mevcutlu olarak gönderildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

556 SAYILI KANUNA MUHALEFET
YERİ : Pirimehmet mah.
OLAYIN ÖZETİ: İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin arama kararı gereği, şüpheli 1957
doğumlu O.Ö. ye ait iş yerinde Müşteki vekilinin iddia etmiş olduğu taklit ürünlerden olan Bakugan marka oyuncaktan 7 adet bulunarak muhafaza altına alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

556 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Pirimehmet mah.
İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin arama kararı gereği, şüpheli 1986 doğumlu F.R.K'ya ait iş yerinde Müşteki vekilinin iddia etmiş olduğu taklit ürünlerden olan Bakugan marka oyuncaktan 27 adet bulunarak muhafaza altına alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

556 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Pirimehmet mah.
Isparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin arama kararı gereği, şüpheli 1975 doğumlu R.E.C.ye ait iş yerinde Müşteki vekilinin iddia etmiş olduğu taklit ürünlerden olan Bakugan marka oyuncaktan 84 adet bulunarak muhafaza altına alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

556 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Pirimehmet mah..
İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin arama kararı gereği, şüpheli A.E' ye ait iş yerinde Müşteki vekilinin iddia etmiş olduğu taklit ürünlerden olan Bakugan marka oyuncaktan 16 adet bulunarak muhafaza altına alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

556 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Pirimehmet Mah.
Isparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin arama kararı gereği, şüpheli 1964 doğumlu N.T.ye ait iş yerinde Müşteki vekilinin iddia etmiş olduğu taklit ürünlerden olan Bakugan marka oyuncaktan 87 adet bulunarak muhafaza altına alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Halıkent mah.
1964 doğumlu N.P.'nin alınan ifadesinde, Ayazmana ' da spor aletleri ile egzersiz yaptığı esnada, top oynayan çocukların, saha dışına kaçan topu atmak istediği esnada dengesini kaybederek düştüğünü, yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Davraz Mah.
1991 doğumlu M.N.D. ifadesinde, ikametinde yalnız olduğu bir sırada başının şiddetli olarak ağrıdığını, evde bulunan parol isimli ilaçtan sayısını hatırlamadığı kadar içtiğini, kendisini kötü hissettiği için hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Davraz Mah.
1963 doğumlu H.Y.'nin alınan ifadesinde, iş yerinden kendisinin sorumlu olduğunu, aşçı olarak görev yaptığını, olay günü bıçak ile karnabahar keserken elini bıçağa kestirdiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sanayi Mah..
1986 doğumlu H.D. alınan ifadesinde, olay günü bisikleti ile seyir halinde iken dengesini kaybetmesi sonucunda düşerek yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

556 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Kutlubey mah.
İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin arama kararı gereği, şüpheli 1958 doğumlu H.İ.K.ye ait iş yerinde Müşteki vekilinin iddia etmiş olduğu taklit ürünlerden olan Bakugan marka oyuncaktan 10 adet bulunarak muhafaza altına alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah..
Şüpheli 1982 doğumlu S.T nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı otosunu park edeceği yerde bulunan ve taşı çekmek isteyen müşteki 1984 doğumlu Ü.G.D.ye çarpması sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, yine aynı yerde park halinde bulunan Müşteki 1963 doğumlu M.Y.ye ait 32 plaka sayılı otoya çarparak hasar vermiş, taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş, yaralının alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve alkolsüz olduğu bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.,

KAZAEN YARALANMA
Çünür Mah
OLAYIN OZETI: 1989 doğumlu Z.Ş. alınan ifadesinde, olay günü binmiş olduğu belediye
otobüsü içerisinde, otobüsün hareket etmesi ile dengesini kaybettiğini, ayağını burktuğunu, daha sonra hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE içi ŞİDDET
Kepeci mah.
Müşteki 1968 doğumlu Z.K. müracaatında; olay günü ikamette bulundukları bir sırada, eşinin işten çıkması nedeniyle tartıştıklarını, eşinin kendisini darp ettiğini, boğazını sıktığını, eşinden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli 1970 doğumlu N.K'nin alınan ifadesinde eşini darp etmediğini, sadece elleri ile birbirlerini iteklediklerini, davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, darp ve cebir izi yoktur şeklinde Dr.Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                             İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Camikebir Mah.
Müşteki 1955 doğumlu Ö.M. müracaatında; çarşı merkezinde bulunduğu esnada aralarında alacak verecek meselesi bulunan Şüpheli M.K. isimli şahsın yanına gelerek kendisine küfürle hakaret etmek suretiyle darp ettiğini, oğlunun ise kendisini seninle görüşeceğiz diyerek tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiş, her iki şüpheli 1946 doğumlu M.Ö.K. ile 1983 doğumlu Ü.K. üzerlerine atılı olan suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Kıbrıs Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1961 doğumlu G.U. müracaatında; çep telefonunun çaldığını, geleY.bu telefon yüzünden eşi ile tartıştıklarını, eşinin yüzüne yumruk vurarak kendisini darp ettiğini davacı \e şikayetçi olduğunu beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1956 doğumlu B.U. alınan ifadesinde eşini darp ettiğini beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, alkolsüz olduğu şeklinde belirtilmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

AİLE IÇI ŞİDDET
Yalvaç
Müşteki 1986 doğumlu D.A müracaatında; eşi ile olay günü tartıştıklarını, kendisine tokat vurarak darp ettiğini, eşinden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, alkolsüz olduğu bildirilmiş, şüpheli 1981 doğumlu A.A. ifadesinde, eşinin bağırdığı için ağzını kapattığını vurmadığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ARAÇTAN HIRSIZLIK
YERİ : Kaşyukarı Mah.
OLAYIN ÖZETİ:_Müşteki 1951 doğumlu C.A. müracaatında; evinin önüne park halinde
bırakmış olduğu 32 plaka sayılı kamyonetinin arka kasasında bulunan 5 çuval buğdaydan, 2 çuvalının çalınmış olduğunu gördüğünü, polise gitmediğini, bilahare çalan şahısların yakalandıklarını öğrendiğini, buğday çuvallarını aldığını, davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, şüpheliler 1980 doğumlu E.Y. ile 1992 doğumlu S.K.nin alınan ifadelerinde, kamyonet yanında duran 2 çuvalı kendilerinin köpeklere yal yapmak için aldıklarını, amaçlarının hırsızlık olmadığını beyan etmişler olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

476 araç kontrol edilmiş,139 araç sürücüsüne 139 adet ceza tutanağı karşılığı 15.530,00 TL para cezası yazılmış olup, 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.