Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2011 16:30
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

ÖLÜMLÜ VE YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Şüpheli 1969 doğumlu S.G. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir
halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan ağaca çarpması neticesi kendisi ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan diğer şahısların yaralandıkları ve hayati tehlike mevcudiyeti ile hastaneye kaldırılan 1969 doğumlu G.G. nin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak eks olduğu, 1993 doğumlu G.G., 2001 doğumlu D.Ö. ve 1978 doğumlu M.Ö. nün halen hayati tehlikelerinin devam ettiği, şüpheli ile 2005 doğumlu D.Ö. nün ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

OTO HIRSIZLIĞI
Zafer mah.
Müşteki 1964 doğumlu M.K. müracaatında; evinin önünde park halinde bulunan 32 plakalı otosunun çalınmış olduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, bahse konu oto Zafer Mahallesi 4964 Sokak üzerinde kapıları açık, 1 adet anfi, 1 adet sub, 2 adet hoparlör, 1 adet CD çalar teybin sökülerek terk edilmiş vaziyette bulunduğu, yapılan araştırma neticesi, otoyu 1984 doğumlu S.K.'nin yedek anahtarı ile çaldığı ve içerisindeki malzemeleri söküp 1991 doğumlu S.Ö.'ye sattığı tespit edilerek yakalanmışlar, otoyu ve malzemeleri teslim alan müşteki şikayetinden vazgeçmesi üzerine soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yedişehitler Mah.
Sürücü 1967Ç doğumlu Ö.A.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1950 doğumlu A.G. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi, motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur 1949 doğumlu F.G. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Vatan Mah.
Müşteki 1974 doğumlu M.G. müracaatında; şüphelinin telefon ile arayarak tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1970 doğumlu A.Ç. nin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE MALA ZARAR VERME.
212 Kafeönü.
Olay günü şüpheli 1988 doğumlu E.A. nin, konuşmak istediği eski kız arkadaşı olan müşteki 1989 doğumlu M.K. nin kabul etmemesi üzerine darp ettiği ve olay esnasında gözlüğünün kırıldığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Çünür Mah.
Mağdur 1979 doğumlu Ö.Ç. ifadesinde; şüpheli 1976 doğumlu M.Ö. ye ait işyerinde çalıştığı sırada elini fınasör makinesine kaptırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, şüphelinin ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Sanayi Mah.
Mağdur 1986 doğumlu R.S. ifadesinde; şüpheli 1960 doğumlu H.K. ye ait işyerinde çalıştığı sırada elini daire testereye kaptırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, şüphelinin ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                              İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Kızılcıbık mah.
1970 doğumlu R.G. ifadesinde; 42 plakalı araç içerisinde alkol aldığı sırada tuvalet ihtiyacını gidermek için aşağı indiğini ve alkolün etkisi ile şarampole doğru düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, 400 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

GÖNEN İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Kasap mah.
Olay günü şüpheli 1978doğumlu M.B. nin, evde besledikleri kedi yüzünden aralarında tartışma çıkan eşini 1983 doğumlu Y.B. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Pazar Mah.
1921 doğumlu M.T. ifadesinde; ayağa kalkmak istediği sırada yaşlılığından dolayı dengesini kaybederek düşmesi neticesi ayağının kırıldığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirilmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TRAFİK güvenliğini TEHLİKEYE DÜŞÜRME
Kabaağaç Mah.
Olay günü şüpheli 1966 doğumlu A.K. nin alkollü araç kullandığı ve 70 promil alkollü olduğu tespit edilerek trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan işlem yapılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Pazaraşağı mah.
Olay günü şüpheli 1988 doğumlu R.B. nin, internet ortamında facebook adresine hakaret içerikli mesaj gönderen mağdur 1991 doğumlu M.B. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

427 araç kontrol edilmiş, 141 araç sürücüsüne 141 adet ceza tutanağı karşılığı 23.804,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 4 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.