Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2011 10:37
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                 GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                           İL MERKEZİ
EV YANGINI 

Halifesultan Mah.
Müşteki 1928 doğumlu H.D.müracaatında; belirtilen ikametin kendisine ait olduğunu, kiraya verdiğini, köyde ikamet ettiğini şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüpheli 1990 doğumlu S.Ş.nin alman ifadesinde, olay günü hastaneye gittiğini, refakatçi olarak kaldığı esnada, cep telefonu ile arandığını, evinde yangın olduğunun söylendiğini, yangının nasıl çıktığını bilmediğini, ancak görevlilerin söylediği kadarı ile bir gün önceden sobadan çıkarmış olduğu sönmüş vaziyetteki kömürlük olarak kullandığı odaya koyduğu kovadan çıktığını öğrendiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME

Zafer Mah
Müşteki 1980 doğumlu M.T.G. müracaatında; Olay günü eşinin kendisinden öksürük şurubu istediğini, kendisinin de uyku sersemliği ile buzdolabından Battıkon Solüsyon isimli ilacı götürdüğünü, eşinin ilacı kontrol etmeden mağdur 2009 doğumlu M.T.G ye içirdiğini, yanlış şurup olduğunu fark ederek hastaneye götürdüklerini gerekli tedavisini yaptırdıklarını,, şüpheli 1984 doğumlu Y.G. ise eşinin vermiş olduğu ifade doğrultusunda ifadesini verdiği, mağdurun alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı tespit edilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET

Bağlar Mah.
Müşteki 1986 doğumlu F.K. müracaatında; olay günü erkek arkadaşı olan şüpheli ile tartıştıklarını, bu esnada kendisini darp ettiğini, hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1979 doğumlu E.B.'nin alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş, davacı ve şikayetçi olmadığını bildirmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu verilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET

Çelebiler mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1970 doğumlu F.B. müracaatında; ikametinde uyuduğu esnada abisi şüphelinin hakaret ederek kapıyı yumrukladığını, kapıyı açtığını, içeriye giren şüpheli abisi tarafından darp edildiğini, tehdit ve hakarete maruz kaldığını, polisi aradığını, abisinden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli 1965 doğumlu T.G. ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş, darp cebir izi yok, 292 promül alkollüdür şeklinde Dr. raporu verilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞ KAZASI

Çünür Mah.
Müşteki 1977 doğumlu Y.E.müracaatında; olay günü iş yerinde çalıştığı ve ring makinesini tamir ettiği bir esnada, bu makinenin keskin olan parçasının sağ eli üzerine değmesi sonucunda yaralandığını, olayın dalgınlığından meydana geldiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli 1983 doğumlu M.E.K. nin alınan ifadesinde, olayı görmediğini, kazanın dikkatsizlik sonucunda olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI

Fatih Mah.
Müşteki 1978 doğumlu M.E. müracaatında; inşaatta demirci ustası olduğunu, olay günü elektrikli odun kesme makinesi ile arkadaşının odun kestiği esnada odun parçasının gözüne sıçraması sonucunda yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1977 doğumlu Ü.T.K ve 1986 doğumlu İ.T.' de müştekinin ifadesi doğrultusunda ifade vermiş olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                           İLÇELER

GÖNEN İLÇESİ

TÜRÜ : KAZAEN YARALANMA
Alacamescit Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1958 doğumlu S.E.'nin alınan ifadesinde, olay günü motorlu bıçkı ile
kendisine ait olan odunları kestiği esnada, bıçkının elinden kayması sonucunda sol el serçe parmağını kestiğini, kendi imkanları ile hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

443 araç kontrol edilmiş, 133 araç sürücüsüne 133adet ceza tutanağı karşılığı 19.515,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.