Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2011 11:10
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                 GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                           İL MERKEZİ


YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Turan Mah.
Sürücü 1974 doğumlu Ş.Ş. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1940 doğumlu M.Y.'nin kullanmış olduğu elektrikli bisikletin çarpışması neticesi M. Y.nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Vatan Mah.
Sürücü 1981 doğumlu D.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ve aracın takla atması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 175 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Gülpetek Sanayi Sitesi
Mağdur 1969 doğumlu H.K. ifadesinde; şüpheli 1981 doğumlu F.V. ye ait işyerinde ağaç kestiği sırada elini testere makinesine kaptırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, şüphelinin de ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

5607 VE 5809 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Belediye İşhanı
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü görevlilerimizin durumlarından şüphelenerek kontrol ettikleri
1991 doğumlu İ.Ç. ve 1988 doğumlu A.F.B. nin ellerinde bulunan poşetlerden gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 9 adet cep telefonu ile birlikte yakalandıkları ve ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

5607 VE 5809 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Belediye İşhanı
OLAYIN ÖZETİ: Görevlerimizce yapılan çalışmalar neticesi Ülkemize yasal olmayan yollarla getirilen ve elektronik kimlik bilgileri box diye tabir edilen cihaz ve aparatlar yardımı ile değiştirilerek satıldığı yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin kararına istinaden şüpheli 1983 doğumlu Y.A.ya ait işyerinde yapılan aramalarda, 4 adet kaçak cep telefonu, 1 adet hard disk ile 1 adet diz üstü bilgisayar bulunarak el konulmuş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

5607 VE 5809 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Belediye İşhanı
OLAYIN ÖZETİ: Görevlerimizce yapılan çalışmalar neticesi Ülkemize yasal olmayan yollarla getirilen ve elektronik kimlik bilgileri box diye tabir edilen cihaz ve aparatlar yardımı ile değiştirilerek satıldığı yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin kararına istinaden şüpheli 1985 doğumlu A.Ç. ye ait işyerinde yapılan aramalarda, 7 adet kaçak cep telefonu, 1 adet hard disk, 22 adet box cihazı ile 1 adet diz üstü bilgisayar bulunarak el konulmuş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

5607 VE 5809 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Belediye İşhanı
OLAYIN ÖZETİ: Görevlerimizce yapılan çalışmalar neticesi Ülkemize yasal olmayan yollarla getirilen ve elektronik kimlik bilgileri box diye tabir edilen cihaz ve aparatlar yardımı ile değiştirilerek satıldığı yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin kararına istinaden şüpheli 1986 doğumlu O.Ç. ye ait işyerinde yapılan aramalarda, 26 adet kaçak cep telefonu, 1 adet hard disk, 10 adet box cihazı ve bu cihaza ait 47 adet aparat ile 1 adet diz üstü bilgisayar bulunarak el konulmuş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

5607 VE 5809 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Belediye İşhanı
OLAYIN ÖZETİ: Görevlerimizce yapılan çalışmalar neticesi Ülkemize yasal olmayan yollarla getirilen ve elektronik kimlik bilgileri box diye tabir edilen cihaz ve aparatlar yardımı ile değiştirilerek satıldığı yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin kararına istinaden şüpheli 1972 doğumlu Ş.G. ye ait işyerinde yapılan aramalarda, 37 adet kaçak cep telefonu, 1 adet hard disk bulunarak el konulmuş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

5607 VE 5809 SAYILI KANUNA MUHALEFET

Belediye İşhanı
OLAYIN ÖZETİ: Görevlerimizce yapılan çalışmalar neticesi Ülkemize yasal olmayan yollarla getirilen ve elektronik kimlik bilgileri box diye tabir edilen cihaz ve aparatlar yardımı ile değiştirilerek satıldığı yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin kararına istinaden şüpheli 1981 doğumlu M.G. ye ait işyerinde yapılan aramalarda, 16 adet kaçak cep telefonu, 3 adet hard disk, 3 adet box cihazı bulunarak el konulmuş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

5607 VE 5809 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Belediye İşhanı
Görevlerimizce yapılan çalışmalar neticesi Ülkemize yasal olmayan yollarla getirilen ve elektronik kimlik bilgileri box diye tabir edilen cihaz ve aparatlar yardımı ile değiştirilerek satıldığı yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda İsparta 1. Sulh Ceza Mahkemesinin kararına istinaden şüpheli 1985 doğumlu M.B. ye ait işyerinde yapılan aramalarda, 40 adet kaçak cep telefonu, 2 adet hard disk, 6 adet box cihazı ve bu cihaza ait 147 adet aparat bulunarak el konulmuş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                    İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

TEHDİT
Yeşilada Mah.
Müşteki 1983 doğumlu Ş.O. müracaatında; bayan arkadaşı ile birlikte şüpheli 1946 doğumlu A.İ. ye ait resteurantta alkol alıp ayrıldıktan sonra, bayan arkadaşının çantasında bulunan altınların ve nüfus cüzdanının kaybolduğunu söylemesi üzerine resteuranta geri dönüp olayı şüpheliye anlatınca belinden çıkardığı siyah renkli tabanca ile kendisini tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise bulundurma ruhsatlı olan tabancasının siyah değil beyaz krom kaplamalı olduğunu ve suçlamaları kabul etmediğini, iftira atan müştekiden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Selçuk Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheli 1959 doğumlu Z.Ç. nin, daha önceden ailevi meseleler
yüzünden mahkemelik olduğu müşteki 1977 doğumlu Y.C. ile karşılaşınca tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Zincirli Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şahısların, aralarında konuştukları sırada kız meselesi yüzünden
çıkan tartışmada 1990 doğumlu S.B. nin, 1989 doğumlu E.E. ye kafa atması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Bağlar Mah.
Olay günü mağdur 2009 doğumlu T.Ç.nin, Goldben isimli böcek ilacından içmesi neticesi zehirlendiği ve hayati tehlike mevcudiyeti ile SDÜ Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildiği, ailesi de yanında bulunduğundan ifadelerinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

468 araç kontrol edilmiş, 142 araç sürücüsüne 142 adet ceza tutanağı karşılığı 21.005,00 TL para cezası yazılmış olup, 11 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.