Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2011 10:09
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Modern Evler mah.
Şüpheli 1949 doğumlu H.A.S' nin sevk ve idaresindeki 15 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken, yolun karşısına yaya olarak geçmek isteyen Müşteki 1945 doğumlu N.D.'ye çarparak yaralanmasına sebebiyet vermiş, Hayati tehlikesi vardır, alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporu alınmış, tedavisi devam ettiğinden ifadesi alınamamış, Şüphelinin ifadesi alınmış, Darp cebir izi yoktur, alkolsüzdür şeklinde Dr. raporu verilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Bahçeli Evler mah.
1984 doğumlu E.A. ifadesinde, sorunları nedeniyle olay günü evinde bulunan sakinleştirici ilaçtan 20 adet, annesine ait ismini bilmediği antibiyotik ilacından ise 8 adet içtiğini, rahatsızlanması nedeniyle hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK
Batıkent Mah.
Müşteki 1982 doğumlu M.A. müracaatında; olay günü mağazanın ofisinde oturduğu esnada bir şahsın montunun iç kısmına bir şeyler koyduğunu, sepete de aldığı malzemeleri koyduğunu, kasaya geldiğinde sepetteki malzemelerin parasını ödediğini, montunun iç kısmındaki malzemelerin parasını ödemediğini, montunu açtığında 200 gramlık Antep fıstığı, 10 adet 22 gramlık sıcak çikolata çıktığını beyanla davacı ve şikayetçi olmamış, şüphelinin alınan ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul ederek doğrulamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Hızırbey mah.
Müşteki 1988 doğumlu B.Ç.müracaatında; Öz oğlunun kanepede oturduğunu ve elindeki oyuncağı ile oynadığını, birden kanepe yanında oturan babaannesinin ayağının üzerine düştüğünü, kendisini kontrol ettiklerinde nefes alıp vermediğinden hastaneye götürdüklerini, olayda kimsenin kastının bulunmadığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, mağdur 2007 doğumlu M.Ç.nin alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilmiş, Şüpheli 1987 doğumlu A.Ç., müştekinin vermiş olduğu ifade doğrultusunda ifadesini vermiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                               İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

SOBADAN ZEHİRLENME
Yeni mah.
1985 doğumlu G.B. alınan ifadesinde olay günü evin soğuması sonucu evde bulunan kömürden sobaya attığını, tekrar yattığını, sabah kalktığında kustuğunu, başının döndüğünü sobadan sızan gazdan zehirlendiği gerekçesi ile eşine durumu anlattığını ve hastaneye gittiklerini kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde dr. raporu alınmış olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Yukarı Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1985 doğumlu H.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracı ile seyir
halinde iken, 1977 doğumlu A.A.'nın sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracı ile çarpışmaları neticesinde maddi hasarlı trafik kazası meydana getirilmiş, sürücülerin alkol metre ile yapılan kontrolde alkolsüz oldukları belirlenmiş, taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

449 araç kontrol edilmiş, 128 araç sürücüsüne 128 adet ceza tutanağı karşılığı 20.673.00 TL para cezası yazılmış olup, 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.