Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2011 18:55
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Halife Sultan mah.
Olay günü şüpheli 1976 doğumlu nin, nişanlısı olan müşteki 1992 doğumlu B.A.yı, cep telefonuna gelen mesajları okuması yüzünden darp ettiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelinin ise 267 promil alkollü olduğu anlaşılmıştır.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hisar mah.
Şüpheli 1966 doğumlu Y.İ. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken müşteki 1984 doğumlu A.E. nin ayağının üzerinden geçmesi neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Turan Mah.
Sürücü 1959 doğumlu H.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken sürücü 1959 doğumlu M.B. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araca çarpması neticesi yaralandığı alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, 132 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA VE MALA ZARAR VERME
Pirimehmet Mah.
Olay günü şüpheli 1982 doğumlu M.K. nin alkollü olarak eve geldiği, annesi 1944 doğumlu Z.K. ve babası 1941 doğumlu A.K. dan istediği parayı vermemeleri üzerine darp ederek yaraladığı, daha sonra cama yumruk atması neticesi kendisinin de elinden yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, müştekilerin davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.
İNTİHARA TEŞEBBÜS
Ayazmana Mah.
1992 doğumlu E.K. ifadesinde; olay günü gezmek için babasından otomobili istediğini, vermeyince moralinin bozulduğunu ve Vermidon isimli ilaçlardan 16 adet içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET
Kafeler caddesi: Olay günü birahanede alkol alan 1987 doğumlu A.E.A. ile 1979 doğumlu F.C. arasında küfür yüzünden tartışma çıktığı ve birbirlerini darp ettikleri, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı A.r E. A.'nin şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
SermetMah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü mağdur 2008 doğumlu N.M. nin, kafasını sehpanın köşesine çarpması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Davraz mah.
OLAYIN ÖZETİ: Sürücü 1953 doğumlu M.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1960 doğumlu E.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan mağdur 1985 doğumlu N.T. ile 32 plakalı araç sürücüsü E.T. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih mah.
OLAYIN ÖZETİ: Sürücü S.Y. sevk ve idaresindeki 06 plakalı araç ile seyir halende iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek orta refüje çarpması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve alkolsüz olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                            İLÇELER

GELENDOST İLÇESİ

KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL
Selçuk Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müştekiler 1975 doğumlu H.T. ve 1981 doğumlu G.T. müracaatında; kendilerinde emanet olarak bulunan A. Y.'ye ait motorlu testereyi şüpheli 1983 doğumlu M.B.nin istediğini, veremeyeceklerini söylemeleri üzerine rızaları dışında kömürlükten aldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuşlar, şüpheli ise motoru A. Y. ile ortak kullandıklarını suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ

HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
PTT Önü
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1992 doğumlu C.A. müracaatında; daha önceden arkadaşlık yapıp ayrıldığı şüpheli 1987 doğumlu R.Y. nin, her gördüğü yerde rahatsız ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise amacının konuşmak olduğunu diğer suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

479 araç kontrol edilmiş, 148 araç sürücüsüne 148 adet ceza tutanağı karşılığı 26.521.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.