Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2011 18:37
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

TEHDİT VE HAKARET
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1974 doğumlu A.B. C.Başsavcılığına vermiş oldukları şikayet dilekçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi şüpheli 1974 doğumlu H.Y.B. nin, kendisi ve annesi 1934 doğumlu A.B. ye tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu belirterek davacı ve şikayetçi olmuşlar, şüpheli ise boşanma aşamasında oldukları için aralarında kırıcı konuşmalar geçtiğini ancak tehdit ve hakaretlerde bulunmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Kurtuluş Mah.
1993 doğumlu B.A. ifadesinde; merdivenlerden indiği sırada ayağının takılması neticesi düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Zafer Mah.
Müştekiler 1948 doğumlu K.K. ve 1975 doğumlu M.K. C.Başsavcılığına vermiş oldukları şikayet dilekçelerinde üst kat komşuları olan şüpheli 1967 doğumlu B.Ö. nün tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu belirterek davacı ve şikayetçi olmuşlar, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Gülistan Mah.
1970 doğumlu Z.Z.T. ifadesinde; olay günü başı çok ağrıdığı için arka arkaya 10 adet Vertigo ve 2 adette Emedur isimli ilaçlardan içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Zafer Mah.
Olay günü mağdur 2006 doğumlu R.B.A. nın Colpol isimli şuruptan içmesi neticesi zehirlendiği ve ailesi tarafından hastaneye getirilerek tedavisinin yaptırıldığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Vatan Mah.
Müşteki 1970 doğumlu
N.Ö. müracaatında; hakkında tedbir kararı bulunmasına rağmen alkollü olarak eve gelen eşi 1972 doğumlu N.Ö. nün kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüpheli ise eşinin de hakaret ettiğini, bu yüzden kendisinin de davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda 2.01 promil alkollü olduğu belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Halifesultan Mah.
Sürücü 1972 doğumlu S.K. sevk ve idaresindeki 32 resmi plakalı otobüs ile sürücü 1973 doğumlu R.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi R. Y.'nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı S. K.'nin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.