Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mart 2011 23:38
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Devlet Hastanesi
Şüpheli 1976 doğumlu G.G. sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile geri geri seyir halinde iken, müştekiye çarpması neticesi yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, olay yerinden ayrılan sürücü bilahare yakalanmış, müşteki 1960 doğumlu K.K. davacı ve şikayetçi olduğunu belirtmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Yenice Mah.
1992 doğumlu V.Y. girmiş olduğu deneme sınavının başarısız geçmesinden dolayı bunalıma girerek vermidon isimli ilaç ve ismini bilmediği ilaçlardan 15-20 adet içmiş, alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TAKSİRLE YARALAMA
Çelebiler Mah.
Müşteki 1990 doğumlu S.Ç.sevinçli bir olayı kutladıkları esnada, şüphelinin belini biraz fazla sıkmasından dolayı yaralanmış, alınan ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr. Raporu alınmış, şüpheli 1990 doğumlu M.Ç. ifadesinde olayı doğrulamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Fatih Mah.
Müşteki 1988 doğumlu A.Ç. ifadesinde şüphelinin kendisini sebepsiz yere darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1965 doğumlu T.K. ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş, tarafların darp ve cebir izi yoktur, alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                         İLÇELER

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

AİLE IÇI ŞİDDET
Orta Mah.
Olay günü Müşteki 1972 doğumlu F.A. nın eşine eve alkollü olarak geldiği için yinemi alkol aldın diye sorduğunda darp edilerek hakarete maruz kaldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli 1964 doğumlu N.A.yakalanmış, gerekli yasal işlemler yapılmış, Darp cebir izi yok, 118 promül alkollü olduğu Dr. Raporunda belirtilmiş olup, gözlem altına alınan şüpheli 09.03.2011 günü mevcutlu olarak adli makamlara gönderileceği bildirilmiştir.

ATABEY İLÇESİ

AİLE IÇI ŞİDDET
Altunba mah.
Mağdur 1965 doğumlu M.Y. ifadesinde, eşinin yatmakta olduğu odadaki ışığı kapattığı ve kendisinin tekrar yakmak istemesi sonucunda koluna pet şişesi ile vurduğunu, sinkaflı küfür edilerek hakaretlerine, öldürürüm diyerek tehditlerine maruz kaldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, darp cebir izi yoktur şeklinde Dr. Raporu alınmış, şüpheli 1964 doğumlu D.Y. hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Kıbrıs Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1974 doğumlu E.A.'nm, işyerinde bulunduğu sırada aniden tansiyonun düştüğü ve başını yere çarpması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için İsparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

ULUBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Zincirli Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Şüpheli 1986 doğumlu M.T.Y. sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halindeki iken, karşıdan karşıya geçmek isteyen mağdur 2001 doğumlu R.A.ya çarpması neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, Müşteki 1954 doğumlu N.A. şüpheliden davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, sürücünün alkolsüz olduğu belirlenmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
136 araç kontrol edilmiş,51 araç sürücüsüne 51 adet ceza tutanağı karşılığı 5.712,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen (0) araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.