Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2011 14:44
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Batıkent Mah.
1992 doğumlu K.Ö. ifadesinde; işsizlik yüzünden bunalıma girdiğini ve sayısını hatırlamadığı tansiyon ilaçlarından içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlike mevcudiyeti ile yoğun bakımda tedavisi yapılan hastanın şuan durumunun iyi olduğu belirtilmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

PARADA SAHTECİLİK
İstanbul Cad.
Olay günü şüpheli 1987 doğumlu K.K. nin, alış veriş merkezinde kasiyere verdiği 100 TL' nin sahte olduğu bildirilmesi üzerine ekiplerimizce yakalandığı ve rızası ile teslim ettiği 1 adet 100 TL'nin muhafaza altına alındığı bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Sülübey Mah.
Müşteki 1969 doğumlu H.K. müracaatında; komşusu olan şüpheli 1979 doğumlu C.E. nin, küfür ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Halifesultan Mah.
Şüpheli 1981 doğumlu E.K. sevk ve idaresindeki 03 plakalı araç ile seyir halinde iken, aniden önüne çıkan mağdur 2004 doğumlu E.S. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT
Karaağaç Mah
Müşteki 1986 doğumlu E.S. müracaatında; bir süre arkadaşlık yapıp daha sonra ayrıldığı şüpheli 1986 doğumlu T.Ş. nin, olay günü evine gelerek darp ettiğini, ayrıca tehdit içerikli mesajlar çektiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüpheli ise tehdit mesajlarını çektiğini ancak darp etmediğini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Çünür Mah.
Olay günü mağdur 2004 doğumlu B.B. nin, şampuan içmesi neticesi zehirlendiği ve hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisinin devam ettiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI 
Fatih Mah.
Şüpheli 1981 doğumlu R.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken önüne çıkan mağdur 1999 doğumlu M.D. ye çarpması neticesi kendisi ile birlikte mağdurun yaralandığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                       İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İmaret Mah.
Şüpheli 1961 doğumlu Ö.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1931 doğumlu M.D. ye çarpması neticesi yaraladığı, hayati tehlike mevcudiyeti ile İsparta Devlet Hastanesine sevk edilen müştekinin, halen tedavisi devam ettiği ve şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Bağlar Mah.
Olay günü mağdur 2005 doğumlu H.N.Y. nin, pet şişe içerisindeki çamaşır suyundan içmesi neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için İsparta'ya sevk edildiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

Akköprü Mah.
Olay günü 1963 doğumlu L.A. ile 1975 doğumlu Y.E., aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

436 araç kontrol edilmiş, 156 araç sürücüsüne 156 adet ceza tutanağı karşılığı 20.943.00 TL para cezası yazılmış olup, 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum