Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2011 14:45
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

TEHDİT
Bağlar Mah.
Müşteki 1940 doğumlu H.K. müracaatında; eşinden motosiklet satm alan şüpheli 1961 doğumlu M.A.B. nin olay günü evine gelerek tehditlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Şüpheli 1976 doğumlu N.Ş. sevk ve idaresindeki 34 plakalı araç ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen mağdur 1931 doğumlu M.A. ya çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Davraz Mah.
Şüpheli 1985 doğumlu Y.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile geri manevra yaptığı sırada arkasından geçmekte olan müşteki 1956 doğumlu E.K. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Halıkent Mah.
Olay günü şüpheli 1991 doğumlu E.İ.Ö. nün, kız arkadaşına şaka yapan müşteki 1993 doğumlu M.M.B. yi, yumruk vurmak sureti ile darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gülevler Mah.
Sürücü 1987 doğumlu M.Ç. sevk ve idaresindeki 07 plakalı aracı ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Davraz Mah.
Şüpheli 197 1 doğumlu R.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile 1978 doğumlu D.Z.S. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı adliyeye gönderilmiştir

SAĞLIĞA ZARARLI MADDE TEMİNİ
Sanayi Mah. 102 Cadde No:16/B Kale Kilit
Olay günü şüpheli 1946 doğumlu İ.Ç. nin 18 yaşından küçüklere, baly sattığı tespit edilerek, hakkında yasal işlem yapılmak üzere soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Bahçelievler Mah.
Olay günü şüpheli 1977 doğumlu A.A. mn, nikahsız olarak yaşadığı müşteki 1989 doğumlu F.C. yi kıskançlık yüzünden darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET
Fatih Mah.
Olay günü şüpheliler 1982 doğumlu L.G. ve 1979 doğumlu N.G. nin, gürültü yaparak çevreyi rahatsız eden müşteki 1993 doğumlu M.M. yi uyardıkları sırada küfürle karşılık vermesi üzerine darp ettikleri, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Olay günü şüpheli 1992 doğumlu H.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybedip bankete çarparak takla atması neticesi, kendisini ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar 1992 doğumlu M.C.A. ve 1992 doğumlu Ö.B. nın yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Menderes mah
OLAYIN ÖZETİ:Müşteki 1988 doğumlu A. Ö' nün sevk ve idaresindeki. 20 plaka sayılı araçla, şüpheli 1987 doğumlu H. M' nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı anlaşılmış, A. Ö' nün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüphelinin ise kaldırılmış olduğu Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hayati tehlike kaydıyla İsparta' ya sevk edildiği anlaşılmış, burada alınan dr raporu ise hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE DÜŞÜRME
İsparta- Afyonkarahisar Devlet Karayolu Olay günü ekiplerimizin dur ihtarına uymayan 32 plakalı araç yakalanarak, 977 doğumlu M.H.S.'nin 1.16 promil alkollü olduğu, diğer şüpheli 1975 doğumlu A.T. nin ise sürücüsü olan araçta yolcu olarak bulunduğu tespit edilmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

HAKARET
LTvikamle Mah.
Müşteki 1990 doğumlu O.S. müracaatında; şüpheliler 1988 doğumlu İ.D. ve 1987 doğumlu B.Y. nin kulağındaki küpeye bakarak alaylı alaylı güldüklerini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

6136 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Kerkük mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, gazino önündeki otoparkta bulunan, 32 plaka sayılı araç içerisindeki şahısların silahla etrafa rastgele ateş ettiklerinin bildirilmesi üzerine olay yerine gelindiğinde, araçta oturan ve alkollü oldukları anlaşılan, 1988 doğumlu E. M, 1986 doğumlu S. T ve 1984 doğumlu Ö. A isimli şahıslara ateş edip etmedikleri sorulduğunda, etmediklerini söylemişler, aracın arka koltuğu önünde Sarsılmaz 2000 marka tabanca, tabancaya ait şarjör ve içinde 4 adet dolu fişek görülerek muhafaza altına alınmış olup, mevcutlu olarak adliyeye gönderilen şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmışlardır.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Leblebiciler mah
OLAYLN ÖZETİ: Şüpheli 1988 doğumlu A. D' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı aracıyla geri manevra yaptığı sırada, yaya olan 1941 doğumlu F. A' ya çarpması neticesi, şahsın yaralandığı anlaşılmış, müştekinin hayati tehlikesi yok, alkol yok, sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Pansiyon
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1991 doğumlu Z. Y ifadesinde, olay günü kalmakta olduğu pansiyondaki odasında öksürük nöbeti tutması üzerine, önceden kendisine verilen 5 adet hapı içtiğini, fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılarak tedavisinin yaptırıldığım, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

457 araç kontrol edilmiş, 146 araç sürücüsüne 146 adet ceza tutanağı karşılığı 22.663,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.