Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni


                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

MALA ZARAR VERME VE TEHDİT
Bahçelievler Mah
Müşteki 1972 doğumlu H.D.müracaatında; bayan arkadaşının olay günü ikametine gelerek kendisi ile konuşmak istediğini, konuşmak istemediğini söylediğinde evin camlarını kırdığını, kendisini tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş. Şüpheli 1975 doğumlu D.M. ifadesinde, olay günü konuşmak için gittiği müştekinin evinin camını eli ile iteklediği esnada kırıldığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Bahçelievler Mah
Mağdur 2004 doğumlu S.B.olay günü bahçede oyun oynadığı esnada düşmesi sonucunda yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, Müşteki 1972 doğumlu S.D.B.ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüpheli 1976 doğumlu L.G.B. nin ifadesinde, mağdurun bahçede oynadığı esnada 1,5 metreden düşerek yaralandığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1987 doğumlu H.T. müracaatında; arkadaşlık yaptığı şüphelinin evlenme teklifini kabul etmediği için telefonla arayarak rahatsız ve mesaj göndererek hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1985 doğumlu H.K.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Vatan Mah
Müşteki 1970 doğumlu N.Ö.müracaatında; olay günü şüpheli ile çocuk yüzünden tartıştıklarını, televizyon kumandasını kırarak kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1972 doğumlu N.Ö.ifadesinde; hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Davraz Mah.
Şüpheli 1989 doğumlu K.S. sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken. Şüpheli 1989 doğumlu E.Y.D.'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile çarpışması neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, 32 plaka sayılı otoda yolcu olarak bulunan 1991 doğumlu F.Y.D. yaralanmış, taraflar alınan ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş, hayati tehlikeleri yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

HAKARET
Cami mah.
Müşteki 1972 doğumlu T.C.müracaatında; olay günü oto yıkamaya aracını yıkatmak için gittiğinde sıra yüzünden şüpheli ile aralarında anlaşmazlık çıktığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1988 doğumlu İ.H.G.ifadesinde aracı kaldırmasını istediğini, kaldırmıyorum diye bağırdığını, istediğin yere şikayet et dediğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

TAKSİRLE YARALANMA
Birlik Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1987 doğumlu B.K.olay günü halı sahada futbol oynadığı ve kafası ile topa müdahale ettiği esnada şüphelinin ayağının başına değmesi sonucunda yaralanmış. Hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu alınmış, İsparta iline sevk edildiğinden ifadesi alınamamış, şüpheli 1990 doğumlu M.F. ifadesinde olayı doğrulamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

449 araç kontrol edilmiş, 121 araç sürücüsüne 121 adet ceza tutanağı karşılığı 15.161.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 10 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.