Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2011 20:49
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ


KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Işıkkent Mah.
Olay günü 1084 doğumlu R.K., arkadaşı 1986 doğumlu A.N. ile birlikte evden çıkardığı gerekçesi ile eski ev sahibi 1967 doğumlu M.K.'mn evine gittikleri ve evin önünde karşılaşmaları üzerine M. K.'yı darp etmeye başladıkları, olayı gören babası S. K.'nın yanlarına geldiği sırada R. K. elindeki bıçağın kabzası ile kafasına vurarak yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtıkları, müştekilere alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, A. N.'nin kendiliğinden Polis Merkezine geldiği, R. K. ise daha sonra karıştığı kasten yaralama olayı sırasında yakalandığı ve GBT sorgulamasında arandığı tespit edilerek gözaltına alınmış olup, mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca serbest kalmıştır.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT, HAKARET VE MALA ZARAR VERME
Bağlar Mah.
Olay günü şüpheli 1984 doğumlu R.K. nin, boşandıktan sonra annesinin yanında kalan eşi 1985 doğumlu D.K.'yi telefonla arayarak, evin önünde olduğunu ve aşağı inmesini istediği, eşi kabul etmeyince dış kapı camını kırarak binaya girdiği ve daire giriş kapısını tekme ve elindeki bıçaklarla zarar vererek anahtar kısmından kırdığı, kırdığı kısımdan müştekiler 1980 doğumlu Y.Ö. ve 1947 doğumlu F.Ö. ye bıçak salladığı sırada olay yerine giden görevlilerimizce etkisiz hale getirildiği, müştekilerin davacı ve şikayetçi oldukları, olay yerinden biri sustalı olmak üzere 3 adet bıçağın bulunduğu, alkollü olan şüphelinin ifade vermek istemediği ve başka bir suçtan arandığı tespit edilerek gözaltına alındığı anlaşılmış, mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

İŞ KAZASI
Işıkkent Mah.
Olay günü müşteki 1972 doğumlu İ.Y. nin, şüpheli 1972 doğumlu H.A.N.B. ye ait inşaatta çalıştığı ve asansörün arızasını tamir ettiği sırada sol elini sıkıştırması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda sol el 3-4 ve 5. parmakların kopmuş olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı, halen SDÜ Tıp Fakültesinde tedavisi devam ettiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Bahçelievler Mah.
1985 doğumlu B.Y. ifadesinde; uyuduğu sırada ocak üzerinde unutmuş olduğu çaydanlığın taşarak ocağı söndürmüş olduğunu, bir müddet sonra uyandığında gaz kokusu olduğunu ve kendisini iyi hissetmediği için çağırdığı ambulans ile hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Davraz Mah.
Şüpheli 1971 doğumlu A.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği, araçta yolcu olarak bulunun müşteki 1972 doğumlu R.B., 1946 doğumlu H.A., 1955 doğumlu I.O. ve mağdurlar 2003 doğumlu İ.B., 2004 doğumlu Z.Ö., 1995 doğumlu B.Ö.nün yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Zafer Mah.
Müşteki 1963 doğumlu D. K müracaatında, tarihten 20 gün önce oğluna ödünç para bulup araba almasını sağladığını, olay günü oğluna işe gidip gitmeyeceğini sorup, ödünç paranın ödenmesi gerektiğini söyleyince, oğlunun kendisini duvara çarparak darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1987 doğumlu K. K' nin suçlamaları kabul etmeyerek, annesini sadece iteklediğini, onun da duvara çarptığını beyan ettiği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Şüpheli 1980 doğumlu E. G' nin sevk ve idaresindeki, 27 plaka sayılı motosikletle seyir halinde iken. yaya olarak kavşaktan geçmekte olan, 1991 doğumlu H. G' ye çarpması neticesi şahsın yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, motosiklet sürücüsünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, müştekinin şikayetçi olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bağlar Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1988 doğumlu F. Ö' nün sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı aracıyla geri manevra yaparken, yaya olarak yolun karşısına geçmekte olan 1966 doğumlu D. T' ye çarpması neticesi şahsın yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, araç sürücüsünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınıp, birbirlerinden davacı olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Çünür Mah.
Şüpheli 1989 doğumlu H. İ ifadesinde, misafir olarak kaldığı arkadaşının evinde bunalıma girerek, 30 kadar Atarax ve Lasaril isimli ilaçlardan içtiğini, fenalaşması üzerine arkadaşı tarafından hastaneye kaldırıldığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcut, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

HAKARET
Davraz Mah.
Müşteki 1979 doğumlu M. Ö müracaatında, arpa kırma işi yapacak olması nedeniyle, 1973 doğumlu E. Y' den kiraladığı işyerine makinelerini bırakarak kilitlediğini, olay günü işyerine gelip kilidin değiştirildiğini görmesi üzerine şahsa durumu sorduğunda, kendisine borcu olduğunu söyleyip, küfürle karışık oradan kovaladığını beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini, işyerinin kilidini değiştirmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

AKSU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Pazarcık Mah.
Olay günü şüpheli 1991 doğumlu V. E' nin, alkollü iken evinin merdivenlerinden aşağı indiği sırada, ayağının takılıp başını merdivene çarparak yaralanması üzerine, ilk tedavisine müteakip, ilimiz Gülkent Devlet Hastanesine kaldırıldığı anlaşılmış, şahıs ifadesinde olayın kendi dikkatsizliğinden kaynaklandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alındıktan sonra taburcu edildiği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kızılcıbık Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Sürücü 1977 doğumlu G.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek su kanalına uçması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yukarı Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü, yalnız yaşayan şüpheli 1936 doğumlu E. G' nin, balkonun bir ucundan diğerine çamaşır ipi bağlamak için çıktığı sandalyeden düşüp, başını yere çarparak yaralanması üzerine, yeğeni tarafından hastaneye kaldırılarak tedavisinin yaptırıldığı, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılmış, şahsın hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir

ULUBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Toprakhk Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1981 doğumlu M. A' nın, sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle seyir halinde iken, kendisini sıkıştırdığını beyan ettiği bir araç yüzünden dengesini kaybetmesi ve pedalın kaldırıma takılması neticesi, motosikletle birlikte yere düşerek yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, 103 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Namazgah Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1991 doğumlu G. S' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, yolun kaygan olması nedeniyle, aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek, bir evin bahçe duvarına çarpması neticesi, araçta maddi hasar oluştuğu anlaşılmış, şahsın darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, kimseden davacı olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

592 araç kontrol edilmiş, 121 araç sürücüsüne 121 adet ceza tutanağı karşılığı, 24.116,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 16 araç trafikten men edilmiştir.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.