Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2011 14:02
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

TEHDİT
Vatan Mah.
Olay günü 1970 doğumlu E.Y. ile 1963 doğumlu K.G. arasındaki alacak verecek meselesi yüzünden tehdit olayının yaşandığı, sadece müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Yedişehitler Mah.
1988 doğumlu R.S. ifadesinde; evinin tavanına alçı yaptığı sırada üzerine çıktığı iskeleden düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE içi ŞİDDET
Gülcü Mah.
Olay günü şüpheli 1965 doğumlu A.B. nin, kendisine hakaret eden eşi 1968 doğumlu A.B. yi darp ittiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Bahçelievler Mah.
Olay günü şüpheli 1987 doğumlu O.Y. nin, çocuğun üzerini giydirip giydirmeme konusunda çıkan tartışmada eşi 1991 doğumlu İ.Y. yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Sürücü 1959 doğumlu M.A.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile kavşaktan hatalı dönüş yaparak sürücü 1943 doğumlu E.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araca çarpması neticesi motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur 1966 doğumlu D.A. nm yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SAĞLIĞA ZARARLI MADDE TEMİNİ
Sanayi Mah.
Olay günü şüpheli 1974 doğumlu S.Ö.nün, 18 yaşından küçüklere Bally
sattığı tespit edilerek, hakkında yasal işlem yapılmak üzere soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.
 
                                          İLÇELER

SENİRKENT İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
16 Haziran Mah.
Olay günü yurt görevlisi olan 1983 doğumlu H.M. ile ayakkabılarını halının üzerine çıkaran 1992 doğumlu Ö.Ö. arasında tartışmanın çıktığı ve birbirlerini darp ettikleri, davacı ve şikayetçi oldukları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

DOLANDIRICILIK
Kerkük Mah.
OLAYIN OZETI:Müşteki 1960 doğumlu Y.K. müracaatında; cep telefonuna, pepsi yaşatır
kampanyasından 10.000 TL ödül kazandınız şeklinde mesaj geldiğini, bilgi için verilen numarayı aradığında bir bayanın çıktığını ve ödülü almak için önce verdiği telefon numarasına para yatırması gerektiğini söyleyince 600 TL para yatırdığını, damadının uyarısı üzerine dolandırıldığını anladığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Ulvikale Mah.
1994 doğumlu M.N.K. ifadesinde; yere düşen selpak mendilini almak isterken mendilin altındaki cam parçasının elini kestiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

İŞ KAZASI
Birlik Mah.
1979 doğumlu M.S.D. ifadesinde; kent ormanındaki basket potasını kaldırmak için spiral ile kestiği sırada potanın kafasına düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kabaağaç Mah.
Sürücü 1955 doğumlu Z.T.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile sürücü 1952 doğumlu H.B. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın sağ arka tekerlek kısmından çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı motosiklet sürücüsünün davacı ve şikâyetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

438 araç kontrol edilmiş, 117 araç sürücüsüne 117 adet ceza tutanağı karşılığı 13.918.00 TL para cezası yazılmış olup, 22 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.