Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2011 18:23
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

MALA ZARAR VERME
Pirimehmet Mah.
Olay günü alkollü olan şüpheli 1973 doğumlu Y.K., sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile müşteki 1989 doğumlu O.P. ye ait park halindeki 35 plakalı araca çarpmak sureti ile zarar verdiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adi iye'ye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Davraz Mah.
Müşteki 1943 doğumlu Z.N. müracaatında; oğlu 1960 doğumlu İ.N. ve torunu 1988 doğumlu S.N. nin olay günü evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduklarını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Davraz Mah.
Olay günü 1970 doğumlu H.Y.'nin, alacak verecek meselesi yüzünden kardeşi olan 1976 doğumlu H.H.Y. yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bağlar mah.
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü Şüpheli 1977 doğumlu E.D.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, Müşteki 1981 doğumlu Ö.K.ye çarpması sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, Müştekinin hayati tehlikesi yoktur, Sürücünün darp cebir ve alkol yoktur şeklinde Dr. raporları alınmış, müşteki ifadesinde şüpheliden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Keçeci Mah..
1990 doğumlu N.B.Ş. olay günü arkadaşına ait araçtan inmek istediği bir esnada ayağının burkulması sonucunda yaralanmış, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkollüdür şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Halıkent mah.
Şüpheli 1961 doğumlu K.B.'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken. Müşteki 1964 doğumlu İ.S.'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosikletin çarpışması sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, taraflar ifadesinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş, müştekinin Hayati tehlikesi yok, alkol yok, şüphelinin darp cebir ve alkol yok şeklinde Dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Emre mah.
Olay günü Müşteki 1954 doğumlu H.Ö.sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosiklet, Şüpheli 1982 doğumlu O.K.'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracın çarpışması sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, motosiklette yolcu olarak bulunan Müşteki 1978 doğumlu T.G. ile motosiklet sürücüsü yaralanmış, Hayati tehlikeleri yok, alkolsüzdür, şüphelinin ise darp cebir ve alkol yok şeklinde Dr. raporları alınmış, ifadelerinde taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan ettikleri anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                            İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Cami Mah.
1991 doğumlu B.K.
ifadesinde, babasının kendisi ve ailesiyle ilgilenmediğini, aynı zamanda mahkemelerinin devam ettiğini, bu olaylardan dolayı canının sıkıldığını, Eğirdir kalesinde oturduğu esnada yerden bulmuş olduğu cam ile bileğini kestiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 0.30 promül alkollü olduğu şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İstasyon mah
Olay günü 1988 doğumlu E.T.nin sevk ve idaresindeki 41 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken, yola aniden çıkan köpek nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok. sekimde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GÖNEN İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Pazar Mah.
Olay günü şüpheli 1970 doğumlu S.I. nin eve alkollü gelmesi üzerine çıkan P.l. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı. tartışmada eşi 1970 doğumlu müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Afyonkarahisar- Isparta Devlet karayolu
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheli 1976 doğumlu M.A.T' in sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybettiğinden dolayı şarampole girip çıkması esnasında araçta yolcu olarak bulunan Mağdur 1961 doğumlu G.G. yaralanmış, Mağdurun hayati tehlikesi yoktur, sürücünün ise 0,04 promül alkollüdür şeklinde Dr. raporları alınmış, tarafların alman ifadesinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

İZİNSİZ HAŞHAŞ EKİMİ YAPMAK
Cami Kebir Mah.
Olay günü şüpheli 1965 doğumlu M.T.Ç. nin, bahçesindeki yaklaşık 3 m2 alana izinsiz olarak haşhaş ekimi yaptığı tespit edilmiş ve alman ifadesinde, 2011 yılında ekim yapmadığını, geçen yıl ektiği haşhaşların tohumlarının dökülmesi neticesi bu yılda çıkmış olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

HAKARET
16 Haziran Mah.
Olay günü komşu olan 1964 doğumlu G.A. ile 1988 doğumlu V.A. arasında çıkan tartışmada birbirlerine hakaret ettikleri ancak olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

ÇATI YANGINI
Salur mah.
Olay günü, şüpheli 1959 doğumlu D. K' nin, annesi ile birlikte kalmakta olduğu iki katlı betonarme evin çatısında çıkan yangın, itfaiye marifetiyle söndürülmüş, yangının soba bacasından çıktığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

492 araç kontrol edilmiş, 126 araç sürücüsüne 126 adet ceza tutanağı karşılığı 17.880.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 13 araç trafikten men edilmiştir.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.