Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2011 02:13
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KAZAEN YARALANMA
Turan Mah.
Olay günü alkollü olan şüpheli 1987 doğumlu N.M.T. nin merdivenlerden düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye"ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Işıkkent Mah.
Olav günü mağdur 2009 doğumlu B.S.E. nin siğil
ilacını ağzına sürmesi neticesi zehirlendiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlike mevcudiyeti ile SDÜ Tıp Fakültesinde tedavisine devam edildiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

RAHATSIZ ETME VE HAKARET
Davraz Mah.
Müşteki 1970 doğumlu L.D. müracaatında: daha önce birkaç kez görüştüğü şüpheli 1982 doğumlu S.Ö. nün evini gözetlediğini ve telefonla hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Sidre Mah.
Olay günü şüpheli 1970 doğumlu H.A. nin, borcunu ödemeyen müşteki 1960 doğumlu M.Ö. ye telefon açarak tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Davraz Mah.
1987 doğumlu B.B. ifadesinde; alkollü iken banyoya girdiği sırada ayağı kayarak düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Hisar Mah.
1979 doğumlu O.A. ifadesinde; kapı eşiğini spiral ile düzelttiği sırada elini kesmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Bahçelievler Mah.
1986 doğumlu F.Ü için iki tane daha ifadesinde; baş ağrısından dolayı iki adet Dolorin isimli içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi ilaçtan içtiğini, ağrı geçmediği olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruştunna evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Fatih Mah.
Şüpheli 1962 doğumlu Z.S sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile müşteki 1981 doğumlu M.Y. ye ait park halindeki 32 plakalı araca çarpması neticesi mala zarar verme olayının meydana geldiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Kutlubey Mah.
Olay günü şüpheli 19909 doğumlu B.G. nin, kafeler bölgesinde maç izlediği ve devre arasında dışarıda bulundukları sırada karşı taraftar ile aralarında çıkan tartışmada müşteki 1990 doğumlu M.T. ye sopa ile vurmak sureti ile yaraladığı, müştekiye alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
Sürücü 1963 doğumlu H.İ.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan sürücü 1988 doğumlu O.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklete çarpması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İskender Mah.
Şüpheli 1987 doğumlu İ.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile ters yönden gelen mağdur 1997 doğumlu F.E. nin kullandığı bisiklete çarpması neticesi mağdurun yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Modernevler Mah.
1987 doğumlu S.D. ifadesinde; uykusuzluk problemi yüzünden Lustrol isimli ilaçtan 3 adet içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                                 İLÇELER

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Muharrem Mah.
Sürücü 1927 doğumlu D.A.L. sevk ve idaresindeki 42 plakalı araç ile sürücü 1970 doğumlu M.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı çöp kamyonuna arkadan çarpması neticesi 42 plakalı araçta yolcu olarak bulunan mağdur 1926 doğumlu Ü.L. nin yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YENİŞARBADEMLİ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Yeni Cami Mah.
Olay günü 1992 doğumlu E.K. ile 1988 doğumlu A.T., ortak aldıkları bilgisayarın kullanımı konusunda tartıştıkları sırada olaya iştirak eden 1986 doğumlu S.B.'nin E. K.'ya yumruk atması neticesi yaraladığı, kavgayı ayırmak isteyen 1987 doğumlu A.A. ile A.T.'nin de hafif şekilde yaralandığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

428 araç kontrol edilmiş, 142 araç sürücüsüne 142 adet ceza tutanağı karşılığı 19.770.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.