Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2011 21:30
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

AİLE içi ŞİDDET
Keçeci Mah. Hilmi Çakmakçı Cad. Tahsin Bilginer Sitesi C Blok No. 12
Müşteki 1968 doğumlu M.A.müracaatında; olay günü şüphelinin kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1967 doğumlu M.A.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Zafer Mah.
1938 doğumlu A.A. ifadesinde; erik. toplamak için çıktığı ağaçtan düşmesi davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati neticesi yaralandığını, kimseden tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Sürücü 1983 doğumlu N.A. sevk ve idaresindeki 34 plakalı araçla seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1973 doğumlu H.Ç. ye çarpması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Halifesultan Mah.
1959 doğumlu M.K. ifadesinde; elektrikli spiral ile odun doğradığı sırada elini kestirmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT
Anadolu Mah.
Olay günü şüpheli 1985 doğumlu A.M.U. nun, 10 gün kadar önce nişanlandığı 1992 doğumlu H.Ş. yi yemeğe götüren abisi 1987 doğumlu A.Ş. yi darp ettiği ve nişanlısına da tehditlerde bulunduğu, A. Ş.'ye alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT, HAKARET VE RAHATSIZ ETME
Bahçelievler Mah.
Olay günü şüpheli 1979 doğumlu İ.G. nin, gürültü yaptığı gerekçesi ile üst komşusu olan müşteki 1991 doğumlu A.Ü.L. yi rahatsız ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE içi ŞİDDET
Binbirevlermah.
Müşteki 1968 doğumlu S.U.müracaatında; olay günü badana yaptıkları esnada, yaptığı işlerden dolayı eşinin kendisine bağırdığını, sinkaflı konuşarak tehdit ve hakaret ederek darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1968 doğumlu L.U. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Bağlar mah.
1981 doğumlu A.F. ifadesinde, psikolojik rahatsızlığının olduğunu, olay günü bağlar mahallesinde gezdiği esnada bunalıma girdiğini, çantasında bulunan ve kullandığı ilaçlardan bir miktar içtiğini, sol el bileğini kestiğini, arkadaşına telefon ederek kendisini hastaneye götürmesini istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE içi ŞİDDET
Sülübey mah
Müşteki 1975 doğumlu A.Z.müracaatında; olay günü eşinin alkollü olarak eve geldiğini niçin içtiğini sorduğunda kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunmak suretiyle darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, Şüpheli 1971 doğumlu A.Z.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, tarafların Darp cebir izi yok hayati tehlikesi yok, şüphelinin 1,55 promül alkollü olduğu şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Modern Evler mah.
Müşteki 1975 doğumlu N.Ş.müracaatında; olay günü yakının düğüne gitmek istediğini, eşinin izin vermemesi sonucunda aralarında çıkan tartışma sonucunda kendisini ve ayırmaya gelen çocuklarını darp ettiğini beyanla mağdur 1996 doğumlu Ş.N.Ş. ile 2000 doğumlu B.M.Ş. ile birlikte davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, iki mağdurun darp ve cebir izi yok, müştekinin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, şüpheli 1966 doğumlu İ.Ş. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Konne Bucağı
Olay günü 1990 doğumlu AY.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikleti ile seyir halinde iken kontrolünden çıkması neticesinde yaralamasıyla sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Menderes Mah.
Olay günü şüpheli 1988 doğumlu S.E. nin, aracı ile seyir halinde iken hatalı sollama yaparak trafiği tehlikeye düşüren müşteki 1989 doğumlu H.Y. ile aralarında çıkan tartışmada darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış. soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Aşağı Kale Mah.
Sürücü 1971 doğumlu M.A.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1988 doğumlu M.Ö. sevk ve idaresindeki motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Ortamah.
OLAYIN ÖZETİ: 1985 doğumlu K.O. ifadesinde eşinin kendisini dışarıya çıkarmayarak memleketine göndermediğini, gitmesi halinde ölümle tehdit ettiğini, olay günü iş yerinde bulundukları esnada gideceğini söylediğinde sinkaflı konuşarak hakaret ve darp ettiğini, bu nedenle iş yerindeki tabak ve çanakları kırdığını, davacı olduğunu beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1985 doğumlu M.O. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Ulvikale Nüf. Kay.
Müşteki 1956 doğumlu S.Ç. müracaatında; dünürü olan 1946 doğumlu Z.B. nin, kızına kötü davrandıklarını iddia ederek hakaretlerde bulunduğunu ve oğlu olan H.H.B. nin de kolundan tutup savurması neticesi düşerek yaralandığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kabaağaç Mah.
Sürücü 1947 doğumlu S.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile viraja girdiği sırada yavaşlamak için ön fireni kullanması neticesi düşerek yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kabaağaç Mah.
Şüpheli 1982 doğumlu H.F.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1927 doğumlu G.T. ye çarpması neticesi müştekinin yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti İsparta'ya sevk edildiği, şüphelinin ise gözaltına alındığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YALVAÇ İLÇESİ

HAKARET İDDİASI
Kızılca Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1938 doğumlu L.P. müracaatında; ölen kocasından kendisine kalan evde oturduğunu, olay günü şüphelinin gelerek kendisine hakaret etmek suretiyle evden çıkartmak istediğini, kendi eşyalarını eve bıraktığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1951 doğumlu Z.P.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Eski Mah.
Olay günü 1999 doğumlu M.B nin, park halindeki motosiklet üzerinde oynadığı sırada düşerek yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

391 araç kontrol edilmiş, 100 araç sürücüsüne 100 adet ceza tutanağı karşılığı 12.897,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 10 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.