Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2012 11:39
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Hızırbey Mah.
Olay günü, daha önceden aralarında husumet bulunan taraflar arasında çıkan tartışma neticesi, birbirlerini darp ederek, tehdit ve hakarette bulundukları anlaşılmış, 1966 doğumlu A. E' nin, hayati tehlikesi yok, alkol yok, 1969 doğumlu B. E' nin darp alkol yok, 1971 doğumlu A. S' nin ise, darp cebir yok, 317 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınmış, birbirlerinden şikayetçi oldukları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Pirimehmet Mah.
Olay günü arkadaş olan şüpheliler 1984 doğumlu H.U.U. ile 1984 doğumlu CM. nin, birlikte alkol aldıkları sırada küfürlü konuşmalar yüzünden aralarında çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Yayla Mah.
Müşteki 1985 doğumlu M.A. müracaatında; işyerinden komşusu olan şüpheli 1974 doğumlu H.D. nin, tenteneleri sökerken kendi işyerinin elektrik tesisatı, güvenlik kamerası ve binanın dış cephesine zarar verdiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Davraz Mah.
Olay günü şüpheli 1958 doğumlu E.G. nin, borcunu ödemeyen müşteki 1972 doğumlu Ş.G. ile telefonda görüştüğü sırada tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Yedişehitler Mah.
Olay günü şüpheli 1987 doğumlu Ö. A tarafından yakılan sobanın tütmesi neticesi, eşi 1991 doğumlu G. A ile birlikte dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldıkları anlaşılmış, hayati tehlikeleri yok, şeklinde dr. raporları alınmış, davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1975 doğumli G. E müracaatında, olay günü evinde kaldığı 1965 doğumlu N. O isimli şahsın, eve getirdiği şahıs ile cinsel ilişkiye girmesini istediğini, kabul etmemesi üzerine, kendisini darp ederek, 400 TL parasını aldığını beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüphelinin suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN ÖLDÜRME
Fatih Mah.
Olay günü, aralarında daha önceden küfürleşme yüzünden husumet bulunan 1974 Doğumlu H. B ile karşı taraf olan 1984 doğumlu M. G ve akrabaları arasında tartışma çıktığı, bilahare M. G' nin elindeki bıçakla H. B' yi yaralayarak, diğer şüphelilerle birlikte araçla olay yerinden kaçtığı anlaşılmış, yaralı olarak hastaneye kaldırılan H. B. tüm müdahalelere rağmen eks olmuş, aynı gün yakalanan şüpheliler, mevcutlu olarak çıkarıldıkları adli mercilerce tevkif olmuşlardır.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT, HAKARET, MALA ZARAR VERME
Gazikemal Mah.
1988 doğumlu M.G. ifadesinde, olay günü tekel bayisine giderek alışveriş yapmak istediğinde, A.Ş. isimli şahsın eski borçlarını gerekçe göstererek kendisine darp, tehdit ve hakaret etiğini beyanla şikayetçi olmuş, 1958 doğumlu A.Ş. ise, borcu olan M.G. nin işyerine alışveriş için geldiğini, vermediği için işyerinin camlarını kırarak kendisine tehdit ve hakaret ettiğini şikayetçi olduğunu belirtmiş, tarafların hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Binbirevler Mah.
Müşteki 1978 doğumlu Y.K.müracaatmda; olay günü kendisi ile zorla ilişkiye girmek isteyen eşinin boğazını sıktığım, bilahare kahvaltı yaptıkları esnada ise aynı meseleden dolayı tartıştıkları sırada ekmek bıçağı ile kendisine tehdit ve hakaret ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1974 doğumlu İ.K.hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1971 doğumlu H.İ.Ö.müracaatmda; olay günü şüphelilerin kendisine tehdit ve hakaret ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 1990 doğumlu S.F. ile 1964 doğumlu H.F. ise haklarındaki suçlamaların asılsız olduğunu, müştekinin S.F. ile ilgilendiğini, karşılık bulamadığı için asılsız suçlamalarda bulunduğunu belirttikleri anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Turan mah.
Olay günü şüpheli 1967 doğumlu F.K.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken müşteki 1987 doğumlu S.K.ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Olay günü şüpheli 1992 doğumlu S.A.nm sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken müşteki 1984 doğumlu Ö.Ö.ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda beyin cerrahisi tarafından değerlendirilmesi şeklinde Dr. Raporu verildiği, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış olup, s )ruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir

EV YANGINI
Emre Mah.
1938 doğumlu R.Z. ifadesinde, olay günü balkona baktığında, balkondaki kanepenin yandığım görerek itfaiyeye haber verdiğini, gelen itfaiye tarafından yangının söndürüldüğünü, balkonun ve çatmm yandığını, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Ayazmana mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu E.B.ilaç içmek suretiyle zehirlendiğinden doğum evi hastanesine kaldırılmış yapılan tedavisi sonucunda ilk müdahalesi yapılarak şevki yapılmış şeklinde Dr. raporu tanzim edilmiş, müşteki 1979 doğumlu R.B. ile şüpheli 1983 doğumlu H.B. mağdur ile birlikte hastanede bulunduğundan konuyla ilgili ifadeleri alınamamış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Halife Sultan mah.
Müşteki 1987 doğumlu A.S. müracaatında; şüphelinin başka kadınlar ile kendisini aldattığından sürekli tartıştıklarını, olay günü de tartıştıklarını, eşinin boğazından tutarak kendisini dışarıya attığını beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1986 doğumlu Ö.S.ifadesinde olay günü eşi ile tartıştığını, iteklediğini, tehdit ve hakaret etmediğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                                     İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI, KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Yeşilada Mah.
Olay günü 1981 doğumlu A.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken aniden önünde duran 1983 doğumlu D.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araca arkadan çarpması üzerine 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 1978 doğumlu BU. tarafından darp edildiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, her iki sürücünün de alkollü olduğu, tarafların birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Yeşilada Mah.
Müşteki 1979 doğumlu M. A müracaatında, olay günü arkadaşı ile birlikte restoranda iken, masalarına gelen bir bayanla beraber alkol almaya devam ettiklerini, bayanın içki ücretini ödemek için 1972 doğumlu H. K isimli şahsa 200 TL verdiğini, ancak, içki parası 20 TL olmasına rağmen 100 TL geri getirip başka para vermediğini, gazino çıkışı 80 TL daha isteyince, 1978 doğumlu Ö. S ve 1979 doğumlu Ö. S isimli şahıslarca darp edildiğini beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, 239 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınmış, şüphelilerin suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Turgutlar Mah.
Müşteki 1985 doğumlu F. Y, sürekli alkol alan eşi ile aralarında çıkan tartışma neticesi, kendisini darp ederek hakarette bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, darp cebir izine rastlanılmadı, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1977 doğumlu H. Y' nin alman ifadesinde suçlamaları kabul etmediği ve 92 promül alkollü olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
16 Haziran Mah.
Olay günü 1992 doğumlu S. A' nin, fazla miktarda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu, olaya müteakip hastaneye kaldırılan şahsın, müşahede altında bulunması nedeniyle ifadesinin alınamadığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Hamidiye Mah.
Olay günü 1993 doğumlu A.M.Y.'nin ilaç içmek sureti ile intihara teşebbüs ettiği ve hayati tehlike mevcudiyeti ile Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

SÜTÇÜLER

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yukarı Mah.
Sürücü 1979 doğumlu C.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken girdiği kasis yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
UlvikaleMah.
Olay günü şüpheli 1982 doğumlu R.C.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaldırım taşlarına çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1987 doğumlu H.F. yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

TEHDİT
Pazaryukarı Mah.
Müşteki 1961 doğumlu E. Ö müracaatında, tarihten önce oğlunun darp edilmesi nedeniyle, U. G ve arkadaşı hakkında şikayette bulunduğunu, olay günü şüpheli 1975 doğumlu H. G' nin yanma gelerek, oğlunun davayı geri çekmemesi halinde, onu darp edeceğini söyleyerek tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

393 araç kontrol edilmiş, 113 araç sürücüsüne 113 adet ceza tutanağı karşılığı, 13.468,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.