Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2012 13:59
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                    ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                            GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                          İL MERKEZİ

HUZUR VE SÜKUNU BOZMA

Halıkent Mah.
 Şüpheli 1992 doğumlu A. K ifadesinde, alt kat komşularının, evdeki en küçük bir gürültüde, kalorifer peteklerine ya da tavana bir şeyler vurup kendilerini rahatsız ettiğini, bu nedenle her hareketlerini düşünür olup tedirginlik yaşadıklarını beyan etmiş, şüphelil959 doğumlu F. Ç ifadesinde, gürültüden dolayı, saat: 02.00' a kadar uyuyamadıklarım, bu nedenle kalorifer peteklerine vurduğunu beyan etmiş olup, tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME

KutlubeyMah.
 1986 doğumlu H.K. ifadesinde; içmiş olduğu ağrıkesicinin midesini bulandırması üzerine hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sanayi Mah.
 Müşteki 1958 doğumlu M.D. ifadesinde; hurda demir almak için şüpheli 1971 doğumlu A.Y. ye ait işyerinde gezindiği sırada yaklaşık 3 metre yükseklikten düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, şüphelinin de ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS

 Bahçelievler Mah.
 Şüpheli 1992 doğumlu G. O ifadesinde, kalmakta olduğu yurttaki odasında yalnız iken, derslerden düşük not alması nedeniyle bunalıma girip, isimlerini hatırlamadığı haplardan içtiğini, bilahare fenalaşması neticesi hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı olmadığım beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

5015 VE 5607 SAYILI KANUNA MUHALEFET

 Gülpetek Sanayi Sitesi
 Olay günü ekiplerimiz tarafından 32 plakalı kamyonun yakıt deposuna 10 numara yağ doldurulduğu tespit edilmiş ve kamyon sahibi 1947 doğumlu A.K. ile işyeri sahibi 1980 doğumlu R.B. nin kendi rızaları ile teslim ettiği 9 teneke içerisindeki, 100 kg madeni yağa el konularak İl Özel İdaresine teslim edilmiş olup, şüphelilerin ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS

 Yayla Mah.
 1991 doğumlu S.G. ifadesinde; derslerinin kötü olmasından dolayı bunalıma girdiğini ve jiletle sol bileğinden keserek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT

 Yedişehitler Mah.
 Olay günü 1980 doğumlu İ.A.'mn birahanede alkol aldığı sırada birahanede çalışan 1987 doğumlu A.O.'ya arkadaşlık teklif ettiği, kabul etmemesi üzerine iş çıkışını beklediği ve eve gitmek için bindiği aracın önünü keserek zorla indirmek istediği sırada araçta bulunan 1974 doğumlu E.M. ve 1959 doğumlu S.A. tarafından darp edildiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI

 Pirimehmet Mah.
Olay günü şüpheli 1975 doğumlu A.G. ye ait inşaatta çalışan müşteki 1980 doğumlu M.Y. nin, yüksekten düşmesi neticesi yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisi devam ettiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

5846 SAYILI KANUNA MUHALEFET

Kepeci Mah.
Olay günü, şüpheli 1977 doğumlu İ. M' ye ait işyerinde, korsan olarak üretilmiş, bandrolsüz CD ve DVD bulunduğu tespit edilerek, alman mahkeme kararma istinaden yapılan aramada, toplam 3082 adet bandrolsüz CD ve DVD, bulunarak muhafaza altına alınmış, şüphelinin konuyla ilgili ifadesine başvurularak serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA

Karaağaç Mah. 1843 Sokak No: 1
 Şüpheli 1957 doğumlu N. I müracaatında, olay günü uykulu olduğu için tuvaletten gelirken, dengesini kaybedip yere düştüğünü, darp edilmediğini, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET VE MALA ZARAR VERME

 

 Çünür mah. 
Olay günü, 34 plaka sayılı aracıyla seyir halinde olan 1981 doğumlu M. D' nin, önünde seyreden 07 plaka sayılı araç sürücüsü 1969 doğumlu E. T ile trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle tartışması neticesi, aralarında darp ve hakaret olayının meydana gelmiş, E. T' nin, diğer şahsın aracına elindeki tornavida ve tekmeyle zarar verdiği, birbirlerinden şikayetçi oldukları anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

 Kepeci mah.
 Şüpheli 1964 doğumlu M. Ç' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, okula gitmekte olan 2003 doğumlu M. S D isimli çocuğa çarpması neticesi, mağdurun yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, araç sürücüsünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

 Bahçelievler Mah.
 Şüpheli 1990 doğumlu H. K' nin sevk ve idaresindeki, 20 plaka sayılı araçla seyrederken, aniden sağ tarafa doğru manevra yapınca, aracın kontrolünü kaybederek, yolun sağındaki kaldırıma çarpmasıyla sonuçlanan trafik kazasının meydana gelmesi üzerine, araçta yolcu olarak bulunan 1977 doğumlu M. K yaralanmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, olayla ilgili şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                      İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

İŞ KAZASI

Menderes Mah.

 Olay günü belediyede işçi olarak çalışan 1965 doğumlu H.K. nin, ağaç budaması yaptığı sırada motorlu testerenin kayarak elini kesmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavi için Isparta SDÜ Tıp Fakültesine sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

AÇIKTAN HIRSIZLIK

İstasyon Mah.

 Müşteki 1943 doğumlu E. A müracaatında, inşaat halindeki 5 katlı bina içerisinde bulunan, banyo ve mutfaklardaki 40 adet su bataryasının sökülerek çalındığını tespit ettiğini, kendisine 2.000 TL borçlu olduğu, binanın su tesisat işlerini yapan 1967 doğumlu A. E' den şüphelendiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, araştırmalara devam edilmekte olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

 KaşyukarıMah.

 Şüpheli 1970 doğumlu D. K' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle seyir halinde iken, okuldan çıkarak yaya olarak caddeden karşıya geçmeye çalışan, 2005 doğumlu H. İ. S isimli çocuğa çarpması neticesi, mağdurun yaralanarak hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HASTANE YANGINI

 Cumhuriyet Mah.

 Olay günü, Yalvaç Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinde yangın olayının meydana geldiği, hastanenin giriş katındaki merdiven boşluğunda bulunan enerji odasındaki, tomografi cihazının bağlı olduğu güç kaynağının yandığı tespit edilmiş olup, itfaiye marifetiyle söndürülerek, hasta ve yakınları tedbir olarak güvenli bölgeye tahliye edilmiş, ölen ya da yaralanın bulunmadığı olayla ilgili soruşturma sürmekte olup, itfaiye raporunun bilahare düzenleneceği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

417 araç kontrol edilmiş, 135 araç sürücüsüne, 135 adet ceza tutanağı karşılığı, 17.691.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.