Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bültesi

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bültesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2011 21:42
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bültesi

ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
GÜNLÜK OLAY BÜLTENİ

KASTEN YARALAMA
M. Türkeş Mah.
Müşteki 1983 doğumlu A.G: ifadesinde; olay günü asker eğlencesine gittiğini, burada ayrıldığı eşinin babası olan şüpheli 1954 doğumlu M.O. ile karşılaşınca elindeki bıçakla üzerine saldırıp karnından yaraladığını ve boynundaki altın zincir ile içerisinde 730 TL bulunan cüzdanını aldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüpheli ise müştekinin psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğunu suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş olup, soruşturana evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Yedişehitler Mah.
1991 doğumlu O.G. ifadesinde; kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra sinerlerine hâkim olamadığını ve 10 adet Gripin ile 6 adet Vermidon isimli haplardan içtiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisi için dahiliye servisine yatırıldığı belirtilmiş olup, soruştunsa evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

TEHDİT
Ayazmana mah.
Müşteki 1949 doğumlu M.A. C.Başsavcılığına vermiş olduğu şikâyet dilekçesinde, kooperatif başkanı ile aralarındaki anlaşmazlık yüzünden kendisini tehdit ettiğini belirterek davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1969 doğumlu C.K. ise müştekinin, kendisi hakkında olumsuz şeyler konuşması yüzünden sadece uyardığını fakat tehdit etmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Y. K. B. İlköğretim Okulu
Olay günü mağdur 1999 doğumlu A.N.U. nun sınıf içerisinde koşarken ayağının takıldığı ve kolunu sıraya çarpması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Çünür Mah.
Olay günü yanan banyo sabasının devrilmesi neticesi 1965 doğumlu M.A. nın vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci dereceden yanıkların meydana geldiği, olaydan dolayı şikâyetçinin olmadığı, hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisine devam edildiği bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Sanayi Mah.
1968 doğumlu A.M. ifadesinde; işyerinin bahçesinde bulunan ağacı budamak için çıktığı sırada, bastığı dalın kırıması neticesi düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Çünür Mah.
Olay günü şüpheli 1988 doğumlu S.A.nın, kendisine şaka yapan müşteki 1988 Doğumlu U.Y.nin burnuna kafa atması neticesi yaraladığı, müştekinin davacı ve şikâyetçi olduğu, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

 İLÇELER
YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yalvaç
Olay günü 1978 doğumlu A.O.E.’nin, taşeronluğunu yaptığı inşattan düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak kırıkları nedeniyle ve beyin cerrahisi tarafından değerlendirilmek üzere Isparta’ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Saray Mahallesi
Olay günü mağdur 2008 doğumlu A.D. nin, Suprax Pedetrik isimli ilaçtan içmesi neticesi zehirlendiği ve hayati tehlike mevcudiyeti ile SDU Tıp Faktiltesine sevk edildiği, ailesi de yanında bulunduğundan ifadelerinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

HAKARET
Kaşyukarı Mah.
Olay günü şüpheli 1964 tartışmada küfiir ederek hakaretlerde bulunduğu ancak Doğumlu olaydan U.Ç. nin, gelini S.Ç. ile aralarında çıkan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Süleyman Demirel Bulvarı
Olay günü şüpheli 1977 doğumlu O.A.’nın, borcunu ödemeyen müşteki 1981 doğumlu I.K. ile karşılaşması üzerine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu ancak olaydan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Yeni Mah.
1988 doğumlu M.C.B. ifadesinde; kiracı olarak oturduğu evi bir hafta içerisinde boşaltması gerektiğini öğrenince sinirlerine hakim olamadığını ve duvara yumruk atması neticesi sağ elinden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
454 araç kontrol edilmiş, 143 araç sürücüsüne 143 adet ceza tutanağı karşılığı 17.657.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 1 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.