Isparta32spor Deplasmanda Kaybetti

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Isparta32spor ligin 37. Haftasında karşılaştığı Kastamonuspor’a 3-0 mağlup oldu.

Yayınlanma:
Isparta32spor Deplasmanda Kaybetti

Kastamonu Gazi Stadında oynanan karşılaşmayı Yiğit Arslan, Hüseyin Kıvanç ve Kürşathan Akın isimli hakem triosu yönetti.

İlk yarı orta saha mücadelesi halinde geçerken Kastamonuspor 43.,44. Dakika da Samed Ali Kaya'nın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Kastamonuspor ve 90+2. Dakika da Erhan Kartal’ın attığı golle karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Kastamonuspor'da 34. Dakika da sarı kart gören Ramazan Keskin 82. Dakika da 2. Sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Ligin son haftasında Isparta32Spor kendi saha ve seyircisi önünde Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünü ağırlayacak. Kastamonuspor ise İstanbul temsilcisi Arnavutköy Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor