Isparta32Spor Dünya Şampiyonları Yetiştirecek

Isparta32Spor Dünya Şampiyonları Yetiştirecek

Yayınlanma:
Isparta32Spor Dünya Şampiyonları Yetiştirecek

Isparta32Spor, branşlarına güreşi de ekledi. Isparta32spor yönetimi Isparta'dan dünya şampiyonları yetiştirecek.

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Isparta32Spor Başkanı Gültekin Özdemir, 2. Başkan Ozan Gezer, Basın Sözcüsü Serkan Başpınar, Milli Güreşçi Bade Su Doğan, Emirhan Şahin, Güreş Antrenörü ve Atabey Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi Kurt, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

ispartaspor-2.jpg

Ispartaspor’un sporun her branşında yer alması gerektiğini ifade eden Başkan Gültekin Özdemir, “Artık Ispartaspor’un farklı branşlarda yer almasını düşünen bir ekibimiz var. Birkaç çalışma yapmıştık, yapmaya da devam ediyoruz. Güreş branşında yer alacağız. Arkadaşlarımızı size tanıtacağız. Şehrimizi şereflendiren, şehrimize başarı katan ama yeteri kadar destek olmadığı için basın da yer almayan iki tane güzide genç arkadaşımız var. Çocuklarımız Isparta’nın evladı, çok büyük başarılara imza atmışlar bugüne kadar.

Bizde Ispartaspor olarak bu çocuklarımıza bir nebze de olsun yardımcı olmak adına önce kendileriyle bir görüşme yapıp sonrasında da lisanslarını Ispartaspor üzerinden çıkarttık. Ispartaspor üzerinden kendilerinin sigortalarını yaptık ve belirli bir miktar maaş ödeyeceğiz kendilerine. Bu şekilde destek olmaya çalışıyoruz. Ispartaspor olarak biz sadece futbol takımı değiliz sporun her dalında olmak istiyoruz. Yani bugün güreşle başladık ama halter projemiz var. Daha sonrasında da diğer branşlara da yavaş yavaş yönelmek istiyoruz” dedi.

ispartaspor-3.jpg

Ispartaspor Basın Sözcüsü Serkan Başpınar ise kurumsallaşma adına atılımların atıldığını belirterek, “Başkanımızın da bahsettiği gibi iki değerli kardeşimizi güreş branşında yapmış oldukları derecelerle kulübümüze lisanslı sporcu olarak kazandırdık. Sporcumuz Emirhan Şahin 2022-2023 sezonunda gebçler b Serbest Stil Konya Bölge birinciliği, Sivas’ta yapılan Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.si.

Emirhan Şahin Ispartaspor’a transfer olduktan sonra 2023-2024 sezonunda Isparta’da yapılan Gençler A kategorisi Serbest Stil’de Ispartaspor adına güreşerek Isparta birincisi oldu. Sporcumuzu tebrik ederiz ve kardeşimizin gelişiminde desteği olan Alişan Yavuz ve Osman Uysal Hocamıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

ispartaspor-4.jpg

Ispartaspor 2. Başkanı Ozan Gezen, "Kulüp denince akla ilk olarak futbol geliyordu. Bunun şekillenmesi bizim zamanımızı aldı geçen sene. Hızlı alınmış bir kulüp, herkes tabi bir proje bekledi, bir şeyler bekledi. Biz tabiki ilk önce finansal sorunları aşmaya çalıştık. Geçen sene bunu çözdüğümüze inanıyorum. Isparta’nın artık borçlu bir kulüp değil artık güçlü bir kulüp olduğunu geçen sene herkes gördü ve bu senede devam ediyor.

Tabi bunun yanında sadece spor kulübü tek branşta var olması imkansız. Isparta’da çok değerli gençlerimiz var Karete’de, judo’da, Güreş’te ve Halter’de. Bunlar finans ve kurumsallaşma yapısı altında çözülmeliydi o sürecimiz yavaş yavaş ilerliyor. Futbolda iyi yerlerdeyiz ve yavaş yavaş daha iyi yerlere gideceğiz. Bunu artık genç çocuklarımızla taçlandırmak istiyoruz. Gültekin Başkanımız sağolsun güreşle başladık. Burada başarı endeskli olması lazım.

Çocuklarımız önce başarılı olması lazım ki bunları kulübü alıp destekleyelim.Gönül ister ki bu sporcularımızı alttan yetiştirmek o da bir süreç ama oda ileriki programlarda olacak. Biz burada ne kadar kalırız bilmiyoruz ama biz gidebildiğimiz kadar götürmeyi düşünüyoruz.

Bundan sonra gelecek arkadaşların da bu denli yürürlerse aslında Ispartanın en büyük marka değeri ‘ISPARTASPOR’, en büyük kitlesi ‘ISPARTASPOR’. Bunu markalşaştırıp Türkiye geneli ve Dünya Genelinde ne kadar duyurabilirsek bu bizim ve bizden sonraki gelecek arkadaşların başarısıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor