Isparta32spor’da Flaş Transferler Devam Ediyor

Isparta32spor’da Flaş Transferler Devam Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2019 12:38
Isparta32spor’da Flaş Transferler Devam Ediyor

Önümüzdeki sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde Isparta’yı temsil edecek olan Isparta32spor şampiyonluk hedefi için bir taraftan transfer çalışmaları devam ediyor. Diğer taraftan da kulübün kurumsal yapısını güçlendirecek adımlar atılıyor.

Isparta futbolu kendi öz değerlerine dönüyor.
Atakan Yazgan liderliğindeki yeni yönetim göreve gelir gelmezkulübünöz değerlerine sahip çıkan adımlar attı. Yeni yönetim daha önce Isparta Davrazspor olan kulüp ismini tekrar Ispartaspor olarak değiştirmek istedi ancak bazı hukuki sorunlar nedeniyle kulübün yeni ismini Isparta32spor olarak belirledi.Hukuki bazı sorunlar nedeniyle şimdilik takım ve kulüp ismi olarak ısparta32spor olarak değiştirebildiklerini ancak en kısa sürede bu hukuki sorunları da aşarak takımın adını tekrar Ispartaspor yapacaklarını belirten Atakan Yazgan,“sadede takımın ismini değil, 1998-1999 döneminde yerel yönetimlerin desteğiyle kulübünkullanıma tahsis edilen tesisleri de tekrarkulübe kazandırarak, kulübün özdeğerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi. Yeni yönetim bu anlayışını teknik direktör seçiminde de gösterdi ve Isparta futbol tarihinde hem sporcu kimliğiyle hem de teknik direktörlüğüyle büyük emekler vermiş Tarık Söyleyiciyi göreve getirdi.Teknik Direktör Tarık Söyleyici de Isparta futbolunun yeniden kendi değerlerine dönmesi anlayışını, Isparta’nın evladı olan Gökhan Çelebi ve Hüseyin Usku’yu teknik direktör yardımcılıklarına, kaleci antrenörlüğüne de Umutcan Yüksel'i getirerek devam ettirdi.

Isparta32spor gümbür gümbür geliyor
Yeni sezonda yeni bir takımla şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ısparta32spor’da Başkan Atakan Yazgan, Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve bazı yöneticilerle birlikte bir çok terfi maçlarını yerinde izleyerek birçok oyuncuyu pembe yeşilli kadroya dahil edildi.

İşte ısparta32spor’un yeni transferleri
1) İLYAS BARUT (iç transfer ISPARTA32SPOR)
2)AYHAN ÖZTÜRK KALECİ (MANAVGAT BLD.)
3) UMUT AYGÜN (MANAVGAT BLD.)
4)EFŞAN GEÇGİN (MANAVGAT BLD.)
5)GÖKHAN SİPKİ (SOMASPOR)
6)AKIN ALKAN (SOMASPOR)
7)TİMURCAN GÖK (SÖKESPOR)
8)MUSTAFA KURCAN (İÇELSPOR, SALİHLİSPOR)
9)BURAK BÜYÜKKAYA (ÇENGELKÖYSPOR)
10) HAKAN ÇORLAK (KELKİT BLDSPOR)
11) KEMAL SABRİ BAYRAKTAR (ÇARŞAMBASPOR)
12)EREN DEMİRAY (DERBENT BLD. KOCAELİ)
13) MUHAMMET ÖZDEMİR (HENDEKSPOR)
14) GÖKHAN DEMİR (SÖKESPOR)

Isparta32spor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam edecek
Şu ana kadar transfer edilen tüm futbolcuların peşinatları hesaplarına yatırıldı.Transfer edilen bu futbolcuların transfer bedellerinin tamamına yakını Başkan Atakan Yazgan ve alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Onur Yiğiter tarafından karşılandı.

Konuyla ilgili olarak Başkan Atakan Yazgan, “ ben ve arkadaşlarım şampiyonluğa oynayacak bir takımı oluşturmak için hiçbir fedakarlıktan kaçmıyoruz.Hedefe kitlenmiş bir şekilde yeni bir anlayışla yeni bir takım kuruyoruz.Biliyoruz ki, bizim bu mücadelemizde başta taraftarlarımız olmak üzereIsparta’daki tüm yöneticilerimiz, büyüklerimiz ve spora gönül vermiş insanlarımız bize desteklerini esirgemeyeceklerdir. Ve inanıyoruz ki, hep birlikte Isparta olarak bir ve beraber olunca başaramayacağız hiç bir şey yoktur. Dedi.

Başkan Atakan Yazgan, Teknik Direktör Tarık Söyleyici’nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini, bu süreç içerisinde pek çok yıldız futbolcuyla transfer görüşmelerinin devam ettiğini de kaydetti. Isparta32spor halen Somaspordan Toma ve Üzeyir, Düzcespordan kaleci Cemali renklerine bağlamak için transfer görüşmelerine devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.