Isparta'da 14 Mahallede Su Kesintisi

Isparta'da 14 Mahallede Su Kesintisi

Yayınlanma:
Isparta'da 14 Mahallede Su Kesintisi

Isparta Belediyesinden Yapılan Açıklamada;

Şehre içme suyu sağlayan Pirimehmet Mahallesi 113 Cadde de 500’lük ana ishale hattında meydana gelen bir arıza nedeniyle bugün (10 Mart 2023) saat 14.00’dan itibaren planlı su kesintisi yapılacaktır.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce yapılacak çalışmalar dolasıyla saat 20.00’a kadar planlı su kesintisi gerçekleştirilecek mahalleler şu şekilde;

Pirimehmet, Kutlubey, İstiklal, Modernevler, Anadolu, Kepeci, Sermet, Karaağaç, Davraz, Gülevler, Vatan, Halıkent, Sanayi Mahalleleri ile Gül Küçük Sanayi Sitesinin tamamına saat 14.00 ile 20.00 arasında su verilemeyecektir.

İlk su verilmesi esnasında tamirattan kaynaklı suların bir miktar bulanık akabileceği, çalışmaların erken bitmesi halinde belirtilen süreden önce su verilebileceği, vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları önemle duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.