Isparta’da 21 Sokak Satıcısı Yakalandı

Isparta’da 21 Sokak Satıcısı Yakalandı

Yayınlanma:
Isparta’da 21 Sokak Satıcısı Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen Narkogüç-44 Operasyonu'nda 741 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, Isparta'da 21 olmak üzere 163 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı.

İşte Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı...

"Uyuşturucu Madde İmalatçılarına" ve "Bunların Satışını Yapanlar" ile "Sokak Satıcılarına" yönelik 20 ilde düzenlenen “NARKOGÜÇ-44” Operasyonlarında; 741 Kg uyuşturucu madde ele geçirildi. 163 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

Gençlerimizi ve Geleceğimizi Zehirleyen Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmayacağız. Her An Enselerindeyiz. Bizden Kaçamayacaklar

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve İstihbarat Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıklarınca; İstanbul, Hakkari, Antalya, Ankara, Malatya, Batman, Elazığ, Siirt, Van, Diyarbakır, Aydın, Ordu, Kahramanmaraş, Samsun, Adana, Edirne, Tekirdağ, Isparta, Kırıkkale ve Kocaeli'de gerçekleştirilen "NARKOGÜÇ-44" Operasyonlarında Isparta’da 21 sokak satıcısı yakalandı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; Muhtelif miktarda metamfetamin, esrar ve uyuşturucu hap ele geçirildi. 21 sokak satıcısı yakalandı.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.