Isparta'da 96 Koruyucu Aile Bulunuyor

Isparta, kimsesiz çocuklara koruyucu aile ve yeniden umut olmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük Isparta’da 96 ailenin 113 çocuğa koruyucu aile olduğunu belirterek “Isparta, koruyucu aile sayısı olarak 5 yıldır Türkiye birinci

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2022 08:05
Isparta'da 96 Koruyucu Aile Bulunuyor

Isparta, kimsesiz çocuklara koruyucu aile ve yeniden umut olmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük Isparta’da 96 ailenin 113 çocuğa koruyucu aile olduğunu belirterek “Isparta, koruyucu aile sayısı olarak 5 yıldır Türkiye birincisi” dedi.

81 ilde gerçekleştirilen bu hizmet Isparta’daki aileler tarafından duyarlıklarla sürdürülüyor. Isparta'da 96 aile 113 kimsesiz çocuğa koruyucu ailelik yapıyor. Türkiye'de nüfusuna oranla koruyucu aile sayısının en fazla Isparta'da olduğunu belirten Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, “2022 yılının ilk çeyreğinde çocuk evlerindeki çocuk sayımızla koruyucu aile yanındaki çocuk sayımızı eşitledik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.