Isparta’da Aranan 168 Kişi Yakalandı

Isparta’da Aranan 168 Kişi Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2021 16:51
Isparta’da Aranan 168 Kişi Yakalandı

Isparta’da emniyet ekipleri Şubat ayında yaptığı çalışmalarda haklarında arama kararı bulunan 168 şahsı yakalayarak, adli makamlara teslim etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü-Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince 1-28 Şubat tarihleri arasında kent merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Çalışmalarda aralarında, “Dolandırıcılık” ve “Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından 8 yıl, 3 ay, 15 gün hapis cezası ile aranan İ.G., “Kasten Öldürme” suçundan 6 yıl, 4 ay, 20 gün hapis cezası ile aranan Y.K., “Birden Fazla Kişi Tarafından Silahla Yağma” suçundan 6 yıl, 8 ay, hapis cezası ile aranan Ö.A. ve “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 5 yıl, 10 ay hapis cezası ile aranan A.O.K. isimli şahısların da bulunduğu, toplam 168 aranan şahıs yakalanarak, adli makamlara teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.