Isparta'da Bir Haftada 30 Şahıs Yakalandı!

Isparta Emniyet Müdürlüğü, yaptığı arama ve operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 30 şahsı yakaladı.

Yayınlanma:
Isparta'da Bir Haftada 30 Şahıs Yakalandı!

Konu ile ilgili olarak Isparta İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerimizce 11/03/ 2024 ile 18/03/2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucunda;

Çeşitli suçlardan aranması olan toplam 30 şahıs yakalanmıştır.
• Kişinin Malını Koruyamayacak Durumda Olmasından Yararlanarak Hırsızlık suçundan 18 yıl 1 ay 19 gün hapis cezası ile aranan M.Ş.
• Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma Veya Taşıma Veya Bulundurma suçundan 12 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan M.A.K.
• Cebir Tehdit Veya Hile Kullanarak Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 11 yıl 17 gün hapis cezası ile aranan C.S.
• Kasten Yaralama suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile aranan M.S.
• Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Aracı Olarak Kullanmak Suretiyle Dolandırıcılık suçundan aranan 7 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan E.T. İsimli şahıslar ekiplerimizin yapmış olduğu titiz ve uzun süren çalışmalar sonrasında yapılan operasyonlar sonucu yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimizin çalışmaları kesintisiz olarak devam edecektir. Kamuoyunun bilgilerine sunulur” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ